Secţiuni » Arii de practică » Business » Health & Pharma
Health & Pharma
CărţiProfesionişti

Ordinul nr. 433/2020 privind inițierea monitorizării tematice a unităților sanitare cu paturi înscrise sau acreditate în cel de-al II-lea ciclu de acreditare
15.12.2020 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Health & Pharma (Dreptul sănătății), Monitorul Oficial al României
JURIDICE - In Law We Trust

În Monitorul Oficial, Partea I nr. 1231 din 15 decembrie 2020 a fost publicat Ordinul nr. 433/2020 privind inițierea monitorizării tematice a unităților sanitare cu paturi înscrise sau acreditate în cel de-al II-lea ciclu de acreditare.

Începând cu data intrării în vigoare a prezentului ordin și până la data de 31 martie 2021 se desfășoară monitorizarea tematică a unităților sanitare cu paturi înscrise sau acreditate în ciclul al II-lea de acreditare, în baza temelor prevăzute în anexa care face parte integrantă din prezentul ordin.

Autoritatea Națională de Management al Calității în Sănătate (ANMCS) stabilește atât setul de date necesare realizării monitorizării tematice, cât și termenele până la care unitățile sanitare cu paturi înscrise sau acreditate în ciclul al II-lea de acreditare au obligația să comunice informațiile solicitate.

Unitățile sanitare cu paturi înscrise în ciclul al II-lea de acreditare care nu vor comunica setul de date în termenele stabilite de ANMCS vor fi sancționate cu anularea înscrierii și excluderii din planul multianual de acreditare sau cu suspendărea acreditării.

Prezentul ordin se completează cu dispozițiile Ordinului președintelui Autorității Naționale de Management al Calității în Sănătate nr. 298/2020.

Prezentul ordin intră în vigoare la 15 decembrie 2020.

Cuvinte cheie: ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

Autori JURIDICE.ro
Juristi
JURIDICE pentru studenti
JURIDICE NEXT

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

↑  Înapoi în partea de sus a paginii  ↑

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti