Secţiuni » Arii de practică » Business » Construcţii
Construcţii
CărţiProfesionişti

SĂVESCU & ASOCIAȚII o cooptează pe Andreea Secu, în calitate de Partner of counsel, în mandatele de Real Estate ale firmei
18.12.2020 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Comunicare profesională, Construcții, Content, Infrastructură, Litigii, Selected
JURIDICE - In Law We Trust

Andreea Secu este avocat specializat în proiecte de drept imobiliar, cu o experiență de peste 10 ani în domeniu, un avocat foarte cunoscut în mediul consultanței de Real Estate.

De-a lungul timpului Andreea a acordat asistenţă în toate fazele de implementare, operare şi valorificare a unui proiect imobiliar, de partea tuturor categoriilor de jucători din domeniu (vânzători şi cumpărători, chiriaşi şi locatori, antreprenori şi investitori, consultanţi şi beneficiari, justiţiabili şi autorităţi), cei mai mulţi dintre ei lideri pe segmentele lor de piaţă.

Av. dr. Andrei Săvescu, Managing Partner SĂVESCU & ASOCIAȚII: “Suntem încrezători în sinergiile pe care le va genera acest parteneriat și în valoarea adăugată pe care o vom aduce, în această formulă, în mandatele de real estate în care vom colabora.”

Av. Andreea Secu: “Chiar dacă piața dezvoltărilor imobiliare este mai puțin efervescentă decât în anii precedenți, anticipez că va crește exponențial în viitorul apropiat interesul legat de componentă administrativă a domeniului real estate, adică tot ce ține de procesul de aprobare a documentațiilor de urbanism, de autorizare a construcțiilor, inclusiv de răspunderea contravențională și penală în materie și de intrarea în legalitate. În acest context, cred că formarea de echipe mixte, compuse din avocați specializați în drept imobiliar și din avocați de litigii apare ca o necesitate cerută de un segment de piață tot mai mare, căruia vrem să ne adresăm prin această colaborare.”

Cuvinte cheie: , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti