Secţiuni » Arii de practică » Business » Insolvenţă
Insolvenţă
DezbateriCărţiProfesionişti
 

Avocații Cătălin I. Radbâță și Vlad Nicolae lansează Radbâță & Nicolae SPARL (RN Lex Litigation & Insolvency) și RN Lex IPURL
21.12.2020 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Content, Insolvență, Malpraxis medical, Selected
JURIDICE - In Law We Trust

Echipa compusă din Av. Cătălin I. Radbâță și Av. Vlad Nicolae s-a format cu mai bine de 8 ani în urmă, în cadrul SCA NNDKP, una din cele mai renumite societăți de avocatură din România. În urmă cu 1 an de zile, am decis demararea unui proiect propriu, în care să ne axăm și mai mult asupra litigiilor de insolvență, una dintre ariile în care ne specializasem de-a lungul timpului. Am dezvoltat astfel proiecte specifice în care reprezentăm inclusiv debitori aflați în insolvență, și nu doar creditori ce urmăresc recuperarea creanțelor. Am ajuns în acest fel să acoperim un spectru mult mai larg de dispute în cadrul procedurilor de insolvență, ceea ce ne-a permis să înțelegem mai bine situația financiară a societăților aflate în criză și să devenim un sprijin hotărâtor pentru acestea.

După acest prim an, am decis formalizarea Radbâță & Nicolae SPARL, care va funcționa sub logoul RN Lex Litigation & Insolvency și va continua activitatea deja desfășurată împreună, de Av. Cătălin I. Radbâță și Av. Vlad Nicolae. Societatea va avea două sedii, în Brașov și respectiv București, unde avem o colaborare punctuală pe proiecte cu trei avocați. Păstrarea activității din Brașov are la bază existența unui nucleu important de clienți în zona de centru și nord-vest a țării. Odată cu creșterea activității, estimăm extinderea cu un sediu în zona Cluj-Napoca, unde deja avem un avocat colaborator permanent.

De asemenea, deoarece expunerea în cadrul insolvențelor debitorilor ne-a deschis noi perspective asupra modalității în care poți restructura companiile, am decis și intrarea în rândul practicienilor în insolvență și am înființat și RN LEX IPURL în cadrul UNPIR Filiala București. Prin această entitate vom prelua, în calitate de practicieni, dosare de insolvență în care vom identifica oportunități solide de restructurare a activității și soluții de conlucrare adecvate atât pentru debitori, cât și pentru creditorii implicați, orientate către depășirea impasului debitorului.

Dincolo de activitățile specifice de insolvență desfășurate ca avocați și practicieni, în cadrul societății de avocatură Radbâță & Nicolae SPARL vom continua dezvoltarea activităților de litigii și dispute generale, în special cele de arbitraj internațional, unde colaborăm cu Av. Ștefan Dudaș din Baroul Paris. De asemenea, suntem implicați în dispute de contencios administrativ și fiscal, drept societar, dar și litigii specifice în domenii precum malpraxis medical și drept penal legat de activitatea societăților care au ajuns în procedura insolvenței. Nu în ultimul rând, societatea noastră va continua și activității de consultanță juridică nu doar pre-litigioasă, dar și cea privind investițiile.

Cuvinte cheie: , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti