« Flux noutăţi
Proiecte speciale: Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesioniştiBarouriCovid-19 Legal ReactInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatExecutoriReviste juridiceSistemul judiciarUniversitariaCitate juridiceJURIDICE MOLDOVALaw Flaws ProjectLegal Soft SkillsNoul Cod comercial român
Studenţi la drept. Universitaria
GrileDezbateriCărţiStudenţi
 

Sorin Câmpeanu a primit distincţia „Ordre des Palmes académiques” a Republicii Franceze
21.12.2020 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

Vineri, 18 decembrie 2020, Universitatea de Ştiinţe Agronomice şi Medicină Veterinară Bucureşti a informat că Sorin Mihai Cîmpeanu, Președinte al Agenției universitare a francofoniei (AUF), Presedinte al Consiliului National al Rectorilor din România (CNR) și rector al USAMV București a primit distincţia“Ordre des Palmes académiques” a Republicii Franceze, în gradul de Comandor.

Distincția reprezintă cel mai înalt rang al acestui Ordin, fiind o încununare a angajamentului domniei sale în slujba Francofoniei și învățământului universitar.

Înalta distincție este o recunoaștere a contribuției în susținerea digitalizării educației și dezvoltarea învățământului superior, în promovarea culturii academice la cel mai înalt nivel, precum și în consolidarea rolului universităților în societate.

Înalta distincţie reprezintă un ordin de stat instituit în anul 1808 și este deţinut de doar 280 de personalităţi din domeniul academic din întreaga lume.

PLATINUM+
PLATINUM Signature       

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                                

VIDEO STANDARD
Aflaţi mai mult despre ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!
Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
 Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

Lex Discipulo Laus

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.