« Flux noutăţi
Proiecte speciale: Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesioniştiBarouriCovid-19 Legal ReactInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatExecutoriReviste juridiceSistemul judiciarUniversitariaCitate juridiceJURIDICE MOLDOVALaw Flaws ProjectLegal Soft SkillsNoul Cod comercial român
Studenţi la drept. Universitaria
GrileDezbateriCărţiStudenţi
 

Sorin Câmpeanu a primit distincţia „Ordre des Palmes académiques” a Republicii Franceze
21.06.2021 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Content, UNIVERSITARIA | Toate secţiunile
JURIDICE - In Law We Trust

Vineri, 18 iunie 2021, Laurence Auer, Ambasadoarea Franţei în România, i-a conferit însemnele de Comandor al Ordinului Palmes académiques lui Sorin Mihai Cimpeanu, ministru al Educaţiei şi preşedinte al Agenţiei Universitare a Francofoniei (AUF), potrivit unei informări.

Această distincţie a fost acordată lui Sorin Mihai Cimpeanu de către ministrul francez al Educației, în decembrie 2020, pentru promovarea limbii franceze din funcţia de preşedinte al AUF.

***

Vineri, 18 decembrie 2020, Universitatea de Ştiinţe Agronomice şi Medicină Veterinară Bucureşti a informat că Sorin Mihai Cîmpeanu, Președinte al Agenției universitare a francofoniei (AUF), Presedinte al Consiliului National al Rectorilor din România (CNR) și rector al USAMV București a primit distincţia“Ordre des Palmes académiques” a Republicii Franceze, în gradul de Comandor.

Distincția reprezintă cel mai înalt rang al acestui Ordin, fiind o încununare a angajamentului domniei sale în slujba Francofoniei și învățământului universitar.

Înalta distincție este o recunoaștere a contribuției în susținerea digitalizării educației și dezvoltarea învățământului superior, în promovarea culturii academice la cel mai înalt nivel, precum și în consolidarea rolului universităților în societate.

Înalta distincţie reprezintă un ordin de stat instituit în anul 1808 și este deţinut de doar 280 de personalităţi din domeniul academic din întreaga lume.

 
Cuvinte cheie: ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus
Gratuit pentru studenţi
Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD