Secţiuni » Selected
Selected
Comunicate profesionişti

Societatea de avocatură D&B David şi Baias anunță promovarea a șase Avocați Seniori


21.12.2020 | JURIDICE.ro
Secţiuni: Content, Selected
JURIDICE - In Law We Trust

D&B David și Baias, societatea de avocatură corespondentă PwC în România, anunță promovarea a șase Avocați Seniori, începând cu 1 ianuarie 2021.

Sorin David, Managing Partner, D&B David şi Baias: ”Îi felicit pe colegii promovați și le urez  succes în noile roluri. Urcând încă o treaptă în carieră colegii noștri au demonstrat calități profesionale și umane deosebite, fiind lideri în echipele lor și contribuind constant la valoarea pe care o aducem clienților și firmei noastre.”

Astfel, Alexandra Barac, Iacob Buga, Cătălina Ilie, Andreea Racu, Andreea Tortov și Sonia Voinescu devin Avocați Seniori.

Alexandra Barac este absolventă a Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii din Bucureşti și membră a Baroului Bucureşti din februarie 2014. Ea s-a alăturat echipei de litigii a D&B David şi Baias în noiembrie 2016, fiind specializată în litigii de muncă, civile, comerciale și de achiziții publice.

Iacob Buga a absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universităţii din Bucureşti și a devenit membru al Baroului Bucureşti în anul 2015. Iacob s-a alăturat echipei de litigii din cadrul D&B David şi Baias în luna iunie a anului 2018, fiind specializat în litigii civile, administrative şi fiscale.

Cătălina Ilie este absolventă a Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii Bucureşti şi membră a Baroului Bucureşti din 2015. Cătălina s-a alăturat echipei de servicii financiare din cadrul D&B David şi Baias în 2016. Domeniile sale de expertiză includ dreptul bancar, asigurări, servicii de plată și protecţia datelor cu caracter personal.

Andreea Racu este absolventă a Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii din Bucureşti şi deţine o diplomă de master în dreptul afacerilor. Este membră a Baroului Bucureşti din anul 2015 și s-a alăturat echipei de Litigii din cadrul D&B David şi Baias în același an, fiind specializată în litigii civile, comerciale şi de drept fiscal.

Andreea Tortov este absolventă a Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii din Bucureşti și membră a Baroului Bucureşti din Februarie 2013. Andreea a lucrat în D&B între anii 2016-2018 și a revenit în echipa de Corporate M&A a D&B David şi Baias în Octombrie 2019, fiind specializată în fuziuni şi achiziţii, drept societar şi proiecte de reorganizare internaţională.

Sonia Voinescu este absolventă a Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii Babes-Bolyai din Cluj-Napoca, precum și a unui masterat în Dreptul Afacerilor la Facultatea de Drept din București. Sonia este membră a baroului Bucureşti din 2013 și s-a alăturat D&B David şi Baias în octombrie 2016, făcând parte din echipa de concurenţă și ajutor de stat.

Despre D&B David şi Baias

D&B David și Baias este societatea de avocatură corespondentă PwC în România și este parte din rețeaua internațională PwC Legal, care cuprinde mai mult de 3000 de avocați în peste 90 de țări. Echipa D&B David și Baias este alcătuită din 50 de avocați (dintre care 8 parteneri) și acordă consultanță și asistență juridică societăților locale și multinaționale în domenii precum: fuziuni, achiziții și restructurări, societăți comerciale și grupuri de societăți, proprietăți imobiliare, concurență și ajutoare de stat, servicii financiare și piețe de capital, relații de muncă și resurse umane, proprietate intelectuală, protecția consumatorului și a datelor cu caracter personal, litigii fiscale și comerciale.

Cuvinte cheie: , , , , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

Autori JURIDICE.ro
Juristi
JURIDICE pentru studenti
JURIDICE NEXT

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

↑  Înapoi în partea de sus a paginii  ↑

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti