« Flux noutăţi
Proiecte speciale: Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesioniştiBarouriCovid-19 Legal ReactInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatExecutoriReviste juridiceSistemul judiciarUniversitariaCitate juridiceJURIDICE MOLDOVALaw Flaws ProjectLegal Soft SkillsNoul Cod comercial român
Sistemul judiciar
Official partners: Consiliul Superior al Magistraturii, Ministerul Public şi Direcţia Naţională Anticorupţie
JURIDICE

Strategia națională împotriva criminalității organizate 2021-2024 | Proiect. UPDATE: Precizări Ministrul Justiției
21.12.2020 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust Monitor Dosare

Luni, 21 decembrie 2020, Ministerul Justiției a informat că a finalizat proiectul Strategiei Naționale Împotriva Criminalității Organizate 2021-2024.

Cătălin Predoiu, Ministrul Justiției: Timp de aproape 4 luni, între august și noiembrie 2020, am lucrat pentru a radiografia cât mai onest situația în care ne aflăm, capacitatea națională de răspuns la provocările pe care le ridică criminalitatea organizată, contextul internațional în care sunt plasate fluxurile infracționale transfrontaliere. În acest timp, am beneficiat și de expertiza specialiștilor FBI, cu ajutorul Ambasadei SUA la București și al Departamentului de Stat pentru Justiție.

Supun acest proiect dezbaterii publice cu încrederea că înțelegem cu toții nevoia de a riposta energic în fața unui fenomen care ne victimizează ca societate. Sunt convins că, la sfârșitul procesului de consultare, vom avea o strategie  care să ghideze în mod eficient pentru următorii patru ani răspunsul statului român la fenomenul criminalității organizate.”

***

Luni, 21 decembrie 2020, Ministerul Justiției a lansat în dezbatere publică proiectul Strategiei Naționale Împotriva Criminalității Organizate 2021-2024.

:: Proiectul

PLATINUM+
PLATINUM Signature       

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                                

VIDEO STANDARD
Aflaţi mai mult despre ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!
Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
 Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

Monitorizarea inteligentă a dosarelor de instanţă: Monitor Dosare

Lex Discipulo Laus

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.