Secţiuni » Comunicare profesională » Comunicate profesionişti
Comunicate profesionişti
Publicare comunicate şi informări profesionale
UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

Citeşte mai mult: Comunicare profesională, Comunicate profesioniști, SELECTED

Alianță V&TM – Suciu Popa: Servicii integrate de consultanță juridică și de afaceri

2 octombrie 2023 | JURIDICE.ro

Suntem încântați să anunțăm parteneriatul dintre Vulpoi & Toader Management și Suciu Popa care dă naștere unui veritabil “one-stop-shop” de servicii juridice, consultanță contabilă, fiscală și de afaceri, prin intermediul echipelor integrate.

Vulpoi & Toader Management (V&TM) este cea mai mare companie românească ce oferă servicii de consultanță contabilă și de afaceri integrate (conform clasamentelor CECCAR).

Suciu Popa este un lider independent in piață de servicii avocațiale, renumită pentru expertiza și capacitățile multidisciplinare ale avocaților săi și pentru track-record-ul impresionant de proiecte de anvergură de consultanță, litigii și arbitraj.

Această alianță își propune să folosească punctele forte și resursele ambelor organizații pentru a crea un punct unic de referință puternic și complet pentru clienții sai. Pilonii parteneriatului nostru sunt:

1. Unificarea expertizei comune: Suciu Popa și V&TM și-au unit forțele pentru a furniza servicii de consultanță juridică, contabilă, fiscală și pentru a oferi clienților existenți și potențiali soluții de afaceri complexe și integrate.

2. Soluții integrate: Echipele noastre combinate de profesioniști sunt unic poziționate pentru a oferi expertiză pe toate palierele de business, asigurând rezultate eficiente și de înaltă calitate profesionala. Cel mai important activ al nostru este echipa, formată din profesioniști de top care sunt constant interesați și motivați să găsească soluții inovative la problemele clienților.

3. Experiență îmbunătățită a clienților: Cel mai important rezultat pentru noi este satisfacția clienților. Combinând resursele și expertiza noastră, ne angajăm să furnizam servicii nu doar personalizate pentru fiecare client și proiect in parte, dar și servicii care sa acopere întreaga plajă de aspecte în proiecte, sub o singură umbrela.

4. Operațiuni simplificate: Parteneriatul va ajuta la simplificarea proceselor, reducerea duplicării și optimizarea rezultatelor economisind timp și resurse pentru clienții noștri.

5. Asistență strategică: Împreună vom asigura o perspectivă de afaceri integrată oferind rezultate mai bune, ceea ce va ajuta clienții noștri în procesul de luare a deciziilor.

6. Sinergii interdisciplinare: Echipele noastre combinate promovează o colaborare strânsă între profesioniștii din domeniul juridic, contabil și al consultanței de afaceri. Acest lucru ne permite să abordăm provocările complexe din mai multe unghiuri și să oferim soluții robuste și bine adaptate tuturor situatiilor cu care clienții noștri se confruntă.

7. Perspective de lider pe piață: Această alianță le va oferi clienților noștri acces la perspective complexe de business și acoperire multi-disciplinara, permițându-le să rămână în avangarda mediului de afaceri în rapidă evoluție.

8. Încredere și integritate: Prin acest parteneriat, clienții noștri pot fi siguri ca protejarea intereselor lor este si rămâne prioritara. Atât Suciu Popa cât și V&TM împărtășesc angajamentul fata de clienți pentru cele mai înalte standarde de profesionalism, etica, integritate și confidențialitate.

9. Flexibilitate și adaptabilitate: Într-un mediu de afaceri dinamic, adaptabilitatea este un element cheie. Echipa noastră integrată este capabila să se adapteze rapid multiplelor modificări de legislație, condițiilor de piață și nevoilor clienților in continua schimbare, asigurând-se că partenerii noștri primesc suport prompt și de substanță.

10. Rezultate de calitate: În esență, parteneriatul nostru se concentrează pe livrarea de rezultate de calitate. Angajamentul asumat fata de clienții noștri este de a continua sa le fim alături, asistându-i în a-și atinge obiectivele, a naviga provocările pe care le întâmpină și a valorifica oportunitățile de business pe care își doresc să le acceseze. Împreună, suntem mai puternici și mai bine echipați pentru a asista cu success clienții noștri în toate industriile.

PUNCTE CHEIE

Parteneriatul va valorifica abilitățile colective și resursele ambelor organizații. Abilitățile excepționale ale echipei Suciu Popa și perspectiva profundă a industriei și expertiza în consultanță a V&TM vor crea o sinergie puternică care va beneficia clienților noștri. Împreună, suntem ideal poziționați pentru a oferi soluții integrate, asigurând coordonarea fluida și execuția eficientă a proiectelor complexe. Principiul cheie care sta la baza parteneriatului nostru este creșterea:

1. Expertiză extinsă: Combinând expertiza și cunoștințele noastre, putem oferi clienților o gamă mai diversă de servicii integrate și soluții cuprinzătoare.

2. Echipă extinsă: Parteneriatul va rezulta într-o echipă combinată de peste 250 de profesioniști, care vor oferi soluții de afaceri complexe de la un capăt la altul.

3. Resurse extinse: Resursele combinate ale V&TM și Suciu Popa conduc la o creștere semnificativă a numărului si specializărilor profesioniștilor calificați disponibili pentru a servi clienții noștri. Acest ‘pool’ extins de talente ne permite să oferim soluții eficiente și la timp, răspunzând nevoilor diverse ale bazei noastre de clienți în continua expansiune.

Acest parteneriat strategic va genera oportunități semnificative de creștere pentru ambele organizații și va oferi valoare adăugată clienților noștri. Va fi totodată un instrument care ne va permite să accesam noi segmente de piață, să consolidăm parteneriatele existente și să cultivăm relații pe termen lung cu clienți care își doresc o suită completă de servicii de contabilitate, consultanță fiscala și juridice.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Arii de practică

Achiziţii publice
Afaceri transfrontaliere
Arbitraj
Asigurări
Banking
Concurenţă
Construcţii
Contencios administrativ
Contravenţii
Corporate
Cyberlaw
Cybersecurity
Data protection
Drept civil
Drept comercial
Drept constituţional
Drept penal
Dreptul familiei
Dreptul muncii
Dreptul Uniunii Europene
Dreptul penal al afacerilor
Dreptul sportului
Drepturile omului
Energie
Fiscalitate
Fuziuni & Achiziţii
Gambling
Health & Pharma
Infrastructură
Insolvenţă
Malpraxis medical
Media & publicitate
Mediere
Piaţa de capital
Procedură civilă
Procedură penală
Proprietate intelectuală
Protecţia animalelor
Protecţia consumatorilor
Protecţia mediului
Recuperare creanţe
Sustenabilitate
Telecom
Transporturi

Parteneri arii de practică
Specialişti
Secţiuni   Noutăţi   Servicii      Articole   Jurisprudenţă   Legislaţie      Arii de practică