Secţiuni » Comunicare profesională » Comunicate profesionişti
Comunicate profesionişti
Publicare comunicate şi informări profesionale
UNBR Caut avocat
Evenimente juridice

Citeşte mai mult: Comunicare profesională, Comunicate profesioniști, Cyberlaw, SELECTED

Avocat în era digitală: Descoperă NewLaw.ro și extinde-ți baza de clienți

3 octombrie 2023 | JURIDICE.ro

Lansată anul acesta, de către o echipă de avocați cu experiență, NewLaw.ro este prima platformă digitală de colaborare cu un avocat și, totodată, unul dintre puținele proiecte digitale de antreprenoriat juridic din România.

Platforma NewLaw.ro, dezvoltată și implementată de avocatul Bogdan Ilie și colegii din echipa NDI Law, avocați cu peste 15 ani experiență în avocatură și servicii juridice, are scopul de a eficientiza relația client-avocat, prin facilitarea colaborării la distanță.

Pe platforma sunt înscriși avocați specializați în toate tipurile de servicii juridice printre care și Achiziții publice, Dreptul muncii, Dreptul Familiei, Drept Administrativ sau Drept fiscal și Drept Penal al afacerilor și este un suport pentru întreaga colaborare cu aceștia, de la schimb de oferte și contracte, până la administrarea documentelor pentru un proces.

De ce să te înscrii pe platforma NewLaw.ro?

Sursă suplimentară de venituri. Dacă din punctul de vedere al clienților, principale avantaje sunt de simplificare a relației avocat-client și eficientizare din punct de vedere timp, disponibilitate și costuri, în ceea ce privește avocații colaboratori, folosirea platformei NewLaw.ro reprezintă pentru aceștia o sursă suplimentară de venituri.

Acces la o bază vastă de clienți: Platforma NewLaw.ro conectează avocații cu o comunitate diversificată de persoane și companii care au nevoie de asistență legală. Fie că este vorba de drept civil, penal, comercial sau alte specializări, există întotdeauna oportunități pentru a-ți pune cunoștințele în slujba celorlalți.

Eficiență sporită: NewLaw.ro elimină barierele dintre avocați și clienți, permițând comunicarea directă și transparentă. Acest lucru se traduce mai departe prin economii de timp și energie, permițându-ți să te concentrezi mai mult pe aspectele juridice cheie.

Construirea unei reputații solide: Prin intermediul NewLaw.ro, poți să-ți promovezi expertiza și să-ți construiești reputația în comunitatea legală. Feedback-ul și evaluările clienților de azi înseamnă mai mulți clienți mâine.

Avocații se pot înscrie pe platforma NewLaw.ro gratuit, în urma unui proces de onboard. Colaborarea se realizează în baza unui contract de conlucrare cu echipa de avocați parteneră a platformei.

Atât pentru clienți, cât și pentru avocați, utilizarea platformei NewLaw.ro este gratuită. Clienții plătesc exclusiv serviciile juridice de care beneficiază, iar avocații colaboratori un procent din onorariul solicitat și achitat de către clienți, care acoperă suportul activ oferit de echipa de avocați parteneră a platformei NewLaw.ro.

NewLaw.ro este un proiect care promovează utilizarea tehnologiei în acordarea de servicii juridice și aplicarea principiilor filozofiei NewLaw. Aceasta presupune un nivel ridicat de agilitate și o dinamizare a relației dintre avocat și client. Platforma NewLaw.ro este o punte de legătură între client și avocat, indiferent de localizarea lor în România. Platforma este un mediu de colaborare sigur, care păstrează istoricul interacțiunilor, documentația, versiunile de documente și tot ce au nevoie să știe atât clientul, cât și avocatul, despre o speță juridică sau un proces.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Arii de practică

Achiziţii publice
Afaceri transfrontaliere
Arbitraj
Asigurări
Banking
Concurenţă
Construcţii
Contencios administrativ
Contravenţii
Corporate
Cyberlaw
Cybersecurity
Data protection
Drept civil
Drept comercial
Drept constituţional
Drept penal
Dreptul familiei
Dreptul muncii
Dreptul Uniunii Europene
Dreptul penal al afacerilor
Dreptul sportului
Drepturile omului
Energie
Fiscalitate
Fuziuni & Achiziţii
Gambling
Health & Pharma
Infrastructură
Insolvenţă
Malpraxis medical
Media & publicitate
Mediere
Piaţa de capital
Procedură civilă
Procedură penală
Proprietate intelectuală
Protecţia animalelor
Protecţia consumatorilor
Protecţia mediului
Recuperare creanţe
Sustenabilitate
Telecom
Transporturi

Parteneri arii de practică
Specialişti
Secţiuni   Noutăţi   Servicii      Articole   Jurisprudenţă   Legislaţie      Arii de practică