Secţiuni » JURIDICE NEXT » Universitaria
Universitaria
GrileDezbateriCărţiStudenţi
UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

Citeşte mai mult: Universitaria

ANA implementează în marile centre universitare din țară campania „EDUCATION FIRST”

3 octombrie 2023 | JURIDICE.ro

Luni, 2 octombrie 2023, Agenția Națională Antidrog (ANA) a informat că implementează, în marile centre universitare din țară, campania ,,EDUCATION FIRST”, potrivit unui comunicat.

Campania are drept scop informarea și conştientizarea persoanelor din mediul universitar cu privire la riscurile consumului de droguri și la serviciile de asistență specializată, oferite la nivel naţional.

Campania se adresează studenților, cadrelor didactice, șefilor de cămine, personalului auxiliar și administrativ din mediul universitar, care vor primi informații despre substanțele psihoactive şi efectele acestora, modalitățile de prevenire a consumului de droguri, semnele consumului de droguri, sistemul de asistenţă destinat persoanelor consumatoare de droguri din România, precum și despre cadrul legal privind problematica drogurilor.

Activitățile desfășurate în cadrul acestei campanii vor fi adaptate pe fiecare grup țintă și vor ține seama de caracteristicile fiecărei comunități.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni   Noutăţi   Servicii      Articole   Jurisprudenţă   Legislaţie      Arii de practică