Secţiuni » Top Legal
Top Legal
Publicare
Banner BA-01
Banner BA-02
Comunicare profesională Fiscalitate SELECTED Top Legal

CMS desemnată firma de consultanță fiscală a anului în România de către International Tax Review

4 octombrie 2023 | JURIDICE.ro

Firma internațională de avocatură CMS a fost desemnată „Firma de Consultanță Fiscală a Anului în România”, cu ocazia decernării premiilor ITR EMEA Tax Awards 2023, acordate de publicația International Tax Review în cadrul unui eveniment desfășurat recent la Londra.

ITR premiază societățile de consultanță fiscală, echipele interne ale departamentelor de taxe din cadrul companiilor și profesioniștii din domeniul fiscal care au excelat în domeniul lor în anul în curs.

Echipa de consultanță fiscală a CMS este formată din experți cu o experiență vastă, precum și din tineri profesioniști talentați, care oferă consiliere în chestiuni fiscale complexe și deservesc un portofoliu impresionant de clienți locali și internaționali. Echipa oferă consiliere în legătură cu  o gamă largă de problematici fiscale – de la fuziuni și achiziții la prețuri de transfer, litigii fiscale și controale fiscale.

Roxana Popel, Head of Tax la CMS România, comentează: „Suntem onorați să fim desemnați Firma de Consultanță Fiscală a Anului în România. Acest premiu reconfirmă capacitatea experților noștri de a gestiona o gamă vastă de problematici fiscale și de a oferi asistență valoroasă clienților noștri în cadrul unor proiecte complexe, de înaltă specializare. Însă lucrul cel mai important pentru mine este că am construit împreună o echipă minunată și foarte bine pregătită și astfel oferim soluții inovatoare, venind proactiv în întâmpinarea nevoilor clienților noștri. Mulțumim International Tax Review pentru acest premiu!”

Andrei Tercu, Director la CMS România, adaugă: „Ne bazăm pe experiența și creativitatea echipei noastre de consultanți fiscali și avocați, pentru a oferi soluții fiscale complete, adaptate nevoilor specifice de business ale clienților noștri. Creșterea constantă a activității departamentului de taxe al biroului nostru din ultimii ani ne-a demonstrat că soluțiile noastre de consultanță sunt apreciate de clienții noștri, cărora le suntem foarte recunoscători pentru încrederea acordată. Distincția oferită de publicația International Tax Review reprezintă o recunoaștere în plus a meritelor echipei noastre.”

Despre CMS

Înființată în 1999, CMS este o organizație multi-jurisdicțională de firme de avocatură care oferă servicii complete de consultanță juridică și fiscalitate. Cu peste 70 de birouri în peste 40 de țări din lume și cu peste 5.000 de avocați, CMS are o experiență îndelungată în consultanță locală și transfrontalieră. De la multinaționale importante la întreprinderi mijlocii și la cele aflate la început, CMS asigură rigoare tehnică, excelență strategică și parteneriat pe termen lung pentru ca fiecare client să se mențină în frunte pe piețele alese.

Firmele membre CMS asigură o experiență vastă în cele 19 arii de practică și sectoare, inclusiv Drept corporatist / Fuziuni & Achiziții, Energie & Schimbarea climei, Fonduri, Științe ale vieții & Sănătate, Tehnologie, Media și Comunicații, Fiscalitate, Bănci & Finanțe, Aspecte comerciale, Antitrust, Concurență & Comerț, Rezolvarea Litigiilor, Aspecte privind Ocuparea Forței de Muncă & Pensiile, Proprietatea Intelectuală și Proprietatea Imobiliară.

Birourile CMS: Aberdeen, Abu Dhabi, Amsterdam, Antwerpen, Barcelona, Beijing, Beirut, Belgrad, Bergen, Berlin, Bogota, Bratislava, Bristol, Brussels, București, Budapesta, Casablanca, Köln, Dubai, Duesseldorf, Edinburgh, Frankfurt, Funchal, Geneva, Glasgow, Hamburg, Hong Kong, Istanbul, Johannesburg, Kiev, Leipzig, Lima, Lisabona, Liverpool, Ljubljana, Londra, Luanda, Luxembourg, Lyon, Madrid, Manchester, Mexico City, Milan, Mombasa, Monaco,  Munich, Muscat, Nairobi, Oslo, Paris, Podgorica, Poznan, Praga, Reading, Rio de Janeiro, Rome, Santiago de Chile, Sarajevo, Shanghai, Sheffield, Singapore, Skopje, Sofia, Stavanger, Strasbourg, Stuttgart, Tel Aviv, Tirana, Utrecht, Viena, Varșovia, Zagreb și Zurich.

Citeşte mai mult despre , , ! Pentru condiţiile de publicare pe JURIDICE.ro detalii aici.
Urmăriţi JURIDICE.ro şi pe LinkedIn LinkedIn JURIDICE.ro WhatsApp WhatsApp Channel JURIDICE Threads Threads JURIDICE Google News Google News JURIDICE

(P) JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill.

 
Homepage J JURIDICE   Cariere   Evenimente   Dezbateri   Profesionişti   Lawyers Week   Video
 
Drepturile omului
Energie
Fiscalitate
Fuziuni & Achiziţii
Gambling
Health & Pharma
Infrastructură
Insolvenţă
Malpraxis medical
Media & publicitate
Mediere
Piaţa de capital
Procedură civilă
Procedură penală
Proprietate intelectuală
Protecţia animalelor
Protecţia consumatorilor
Protecţia mediului
Sustenabilitate
Recuperare creanţe
Sustenabilitate
Telecom
Transporturi
Drept maritim
Parteneri ⁞ 
Specialişti
Arii de practică
Business ⁞ 
Litigation ⁞ 
Protective
Achiziţii publice
Afaceri transfrontaliere
Arbitraj
Asigurări
Banking
Concurenţă
Construcţii
Contencios administrativ
Contravenţii
Corporate
Cyberlaw
Cybersecurity
Data protection
Drept civil
Drept comercial
Drept constituţional
Drept penal
Dreptul penal al afacerilor
Dreptul familiei
Dreptul muncii
Dreptul Uniunii Europene
Dreptul sportului
Articole
Essentials
Interviuri
Opinii
Revista de note şi studii juridice ISSN
Note de studiu ⁞ 
Studii
Revista revistelor
Autori ⁞ 
Publicare articole
Jurisprudenţă
Curtea Europeană a Drepturilor Omului
Curtea de Justiţie a Uniunii Europene
Curtea Constituţională a României
Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie
Dezlegarea unor chestiuni de drept
Recurs în interesul legii
Jurisprudenţă curentă ÎCCJ
Curţi de apel
Tribunale
Judecătorii
Legislaţie
Proiecte legislative
Monitorul Oficial al României
Jurnalul Oficial al Uniunii Europene
Flux noutăţi
Selected
Comunicate
Avocaţi
Executori
Notari
Sistemul judiciar
Studenţi
RSS ⁞ 
Publicare comunicate
Proiecte speciale
Cărţi
Condoleanţe
Covid-19 Legal React
Creepy cases
Life
Povestim cărţi
Poveşti juridice
Războiul din Ucraina
Wisdom stories
Women in Law

Servicii J JURIDICE   Membership   Catalog   Recrutare   Talent Search   Comunicare   Documentare   Evenimente   Website   Logo   Foto   Video   Partnership