« Flux noutăţi
Selected Top LegalVideo
JurisprudenţăCEDOCJUECCRÎCCJJurisprudenţa curentă ÎCCJDezlegarea unor chestiuni de dreptRILCurţi de apelTribunaleJudecătorii
Noutăţi legislativeProiecte legislativeMOF - Monitorul Oficial al RomânieiJOUE - Jurnalul Oficial al Uniunii Europene
Selected Top Legal
CorporatePlatinum members

Andra-Roxana Trandafir și Dragoș Pârgaru. Diplomă de apreciere pentru idei neașteptate, dar așteptate. Scrisoare de motivare
24.12.2020 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

DIPLOMĂ DE APRECIERE pentru idei neașteptate, dar așteptate acordată de Societatea de Științe Juridice lect. univ. dr. Andra-Roxana Trandafir, Facultatea de Drept, Universitatea din București și asist. univ. dr. Dragoș Pârgaru, Facultatea de Drept, Universitatea din București

Motivare: Andra-Roxana Trandafir și Dragoș Pârgaru: “Tăcerea permite impostorilor să își facă loc, insidios, în spațiul cercetării juridice. Dintr-o mare de postări populiste, e la îndemână să alegi și să îți faci idoli din postaci. E și vina noastră că s-a întâmplat asta. No more, de acum înainte.”


Parteneri GALA JURIDICE 2020: AD REGESTA, ALPHA BANK, ALLIANZ ȚIRIAC, AQUA CARPATICA, BAROUL BUCUREȘTI, certSIGN, CITR, CSALB, OMNIASIG, SARTO, SMARTBILL, WOLTERS KLUWER ROMÂNIA.

PLATINUM+
PLATINUM Signature       

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                                

VIDEO STANDARD
Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!
Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
 Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

Lex Discipulo Laus

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.