Secţiuni » Comunicare profesională » Comunicate profesionişti
Comunicate profesionişti
Publicare comunicate şi informări profesionale
UNBR Caut avocat
UNBR Caut avocat
UNBR Caut avocat
Citeşte mai mult în legătură cu Comunicare profesională, Comunicate profesioniști, SELECTED

Societatea de avocatură D&B David şi Baias anunță promovarea a trei Avocați seniori coordonatori și șase Avocați seniori

10 octombrie 2023 | JURIDICE.ro

D&B David și Baias, societatea de avocatură corespondentă PwC în România, anunță că le-a promovat pe Sonia Voinescu, Cătălina Nacev și Alexandra Iacob în poziția de Avocat senior coordonator și pe Adriana Monica Popa, Ana Maria Vasile, Iuliana Goșnea, Andreea Toncu, Camelia-Manuela Niţă și Gabriela Ifrim în poziția de Avocat Senior.

”D&B continuă să ofere oportunități importante de promovare în practicile pentru care suntem recunoscuți în piață: concurență, litigii, corporate M&A. Le felicit pe colegele noastre avocate pentru acest pas important în carieră și le doresc să aibă o traiectorie care să confirme profesionalismul de care au dat dovadă până acum. Sunt sigur că împreună vom continua să găsim soluții inovatoare și de succes pentru proiectele încredințate de clienții noștri”, a declarat Sorin David, Partener Coordonator, D&B David şi Baias.

Sonia Voinescu este Avocat senior coordonator în departamentul Concurență și ajutor de stat al D&B David și Baias. Ea este absolventă a Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii Babes-Bolyai din Cluj-Napoca și a programului de masterat în Dreptul afacerilor la Facultatea de Drept din cadrul Universităţii Bucureşti și este membră a Baroului Bucureşti din 2013. În ultimii ani, împreună cu o echipă pluridisciplinară formată din specialişti în analiză financiară ai PwC România, Sonia a asistat numeroşi clienţi în sfera ajutoarelor de stat, acordând consultanţă şi asistenţă în accesarea cu succes a finanţărilor publice sau notificarea unor măsuri de ajutor de stat la Comisia Europeană, precum şi în domeniul restructurării întreprinderilor publice aflate în dificultate.

Cătălina Nacev este Avocat senior coordonator pentru practica de Servicii financiare și piețe de capital a D&B, domeniile sale de expertiză incluzând dreptul bancar, asigurări, protecţia datelor cu caracter personal şi drept societar. Ea este absolventă a Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii Bucureşti şi a unui master în Carieră Judiciară în cadrul aceleiaşi instituții. Cătălina este membră a Baroului Bucureşti din 2016.

Alexandra Iacob, Avocat senior coordonator în departamentul Litigii, este absolventă a Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii Bucureşti şi membră a Baroului Bucureşti din ianuarie 2012. Ea s-a alăturat echipei de Litigii din cadrul D&B David şi Baias în luna septembrie a anului 2018, fiind specializată în litigii civile, comerciale şi de drept fiscal.

Adriana-Monica Popa, Avocat senior, a absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universităţii Bucureşti în 2018, devenind membră a Baroului București, şi urmează cursurile Masterului Dreptul Afacerilor în cadrul aceleiaşi instituţii. S-a alăturat echipei de M&A a D&B David şi Baias în luna octombrie a anului 2018, fiind specializată în drept societar.

Ana Maria Vasile, Avocat senior, s-a alăturat echipei de litigii a D&B David şi Baias în luna octombrie a anului 2017, fiind specializată în materia contenciosului administrativ şi fiscal, drept civil şi drept comercial, precum şi procedura insolvenţei. Ea este absolventă a Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii Româno-Americane, a Facultăţii de Economie Teoretică şi Aplicată din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucureşti şi a urmat programul de master în Drept Fiscal la Facultatea de Drept din cadrul Universităţii Bucureşti. Este membră a Baroului Bucureşti din mai 2011.

Evenimente juridice

Servicii JURIDICE.ro

Arbitraj comercial

Andreea Toncu, Avocat senior, a absolvit Facultatea de Drept a Universităţii din Bucureşti şi este membră a Baroului Bucureşti din anul 2018. Și-a început cariera ca avocat stagiar în cadrul D&B David și Baias în luna octombrie 2018, în echipa de Concurenţă, fiind specializată în materia concurenţei din domeniile petrol şi gaze, industria farmaceutică, bunuri industriale, ospitalitate.

Camelia-Manuela Niţă, Avocat senior, s-a alăturat echipei de Litigii din cadrul D&B David şi Baias în luna octombrie a anului 2018, iar domeniul său de expertiză include dreptul fiscal. Ea este absolventă a Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii din Bucureşti şi a unui master de Drept al Afacerilor în cadrul aceleiași instituții. Este membră a Baroului Bucureşti din octombrie 2018.

Gabriela Ifrim, Avocat senior, este absolventă a Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii din Bucureşti şi a masterului de Științe penale al aceleiași instituții. Este membră a Baroului Bucureşti din noiembrie 2018. În aceeași lună s-a alăturat echipei de Concurenţă din cadrul D&B David şi Baias, domeniile sale de expertiză incluzând dreptul concurenţei, proprietate intelectuală, drept comercial şi achiziţii publice.

Iuliana Goşnea, Avocat senior, este membră a Baroului București din anul 2017 și face parte din echipa D&B David şi Baias din martie 2020, fiind specializată în litigii fiscale și administrative, precum și în cele de drept vamal. Ea este absolventă a Facultății de Drept din cadrul Universității din București, urmând ulterior cursurile masterului de Drept Fiscal din cadrul aceleiași facultăți.

Despre D&B David şi Baias

D&B David și Baias este societatea de avocatură corespondentă PwC în România și este parte din rețeaua internațională PwC Legal, care cuprinde mai mult de 3000 de avocați în peste 90 de țări. Echipa D&B David și Baias este alcătuită din 50 de avocați (dintre care opt parteneri) și acordă consultanță și asistență juridică societăților locale și multinaționale în domenii precum: fuziuni, achiziții și restructurări, societăți comerciale și grupuri de societăți, proprietăți imobiliare, concurență și ajutoare de stat, servicii financiare și piețe de capital, relații de muncă și resurse umane, proprietate intelectuală, protecția consumatorului și a datelor cu caracter personal, litigii fiscale și comerciale.

Citeşte mai mult despre , , , , , , , ! Pentru condiţiile de publicare pe JURIDICE.ro detalii aici.
Urmăriţi JURIDICE.ro şi pe LinkedIn LinkedIn JURIDICE.ro WhatsApp WhatsApp Channel JURIDICE Threads Threads JURIDICE Google News Google News JURIDICE

(P) JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.

Login | Pentru a putea posta comentarii trebuie să fiţi abonat. Dacă încă nu sunteţi, click aici pentru a afla despre avantaje!

Lasă un răspuns

Arii de practică
Achiziţii publice
Afaceri transfrontaliere
Arbitraj
Asigurări
Banking
Business
Concurenţă
Construcţii
Contencios administrativ
Contravenţii
Corporate
Cyberlaw
Cybersecurity
Data protection
Drept civil
Drept comercial
Drept constituţional
Drept penal
Dreptul familiei
Dreptul muncii
Dreptul Uniunii Europene
Dreptul penal al afacerilor
Dreptul sportului
Drepturile omului
Energie
Fiscalitate
Fuziuni & Achiziţii
Gambling
Health & Pharma
Infrastructură
Insolvenţă
Litigation
Malpraxis medical
Media & publicitate
Mediere
Piaţa de capital
Procedură civilă
Procedură penală
Proprietate intelectuală
Protective
Protecţia animalelor
Protecţia consumatorilor
Protecţia mediului
Recuperare creanţe
Sustenabilitate
Telecom
Transporturi

Parteneri arii de practică  Specialişti


JURIDICE.ro
Main page
Cariere
Evenimente ⁞ 
Dezbateri
Profesionişti
Lawyers Week
WinLaw.ro
VIDEO
Servicii
Flux noutăţi
Selected ⁞ 
Comunicate
Avocaţi
Executori
Notari
Sistemul judiciar
Studenţi / JURIDICE NEXT
RSS  Publicare comunicate profesionale
Articole
Essentials
Interviuri
Opinii
Revista de note, studii şi opinii juridice
ISSN 2066-0944
       Studii şi note de studiu
Revista revistelor
Autori  Condiţii de publicare articole
Jurisprudenţă
Curtea Europeană a Drepturilor Omului
Curtea de Justiţie a Uniunii Europene
Curtea Constituţională
Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie
       Jurisprudenţă curentă ÎCCJ
       Dezlegarea unor chestiuni de drept
       Recurs în interesul legii
Curţi de apel ⁞ 
Tribunale ⁞ 
Judecătorii

Legislaţie
Proiecte legislative
Monitorul Oficial al României
Jurnalul Oficial al Uniunii Europene

Proiecte speciale
Cărţi
Covid-19 Legal React
Creepy cases
Life
Mesaje de condoleanţe
Povestim cărţi
Războiul din Ucraina
Wisdom stories