« Flux noutăţi
Selected Top LegalVideo
JurisprudenţăCEDOCJUECCRÎCCJJurisprudenţa curentă ÎCCJDezlegarea unor chestiuni de dreptRILCurţi de apelTribunaleJudecătorii
Noutăţi legislativeProiecte legislativeMOF - Monitorul Oficial al RomânieiJOUE - Jurnalul Oficial al Uniunii Europene
Selected Top Legal
CorporatePlatinum members

ARDAE – 2020: Modificări în conducere, evenimente de tradiție
30.12.2020 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

Miercuri, 30 decembrie 2020, Asociatia română de drept și afaceri europene (ARDAE) a informat că din noiembrie 2020 conducerea Asociației s-a modificat:
Raul Felix Hodoș – președinte;
Alexandru Georgescu – președinte executiv;
Andrada-Georgiana Popescu-Dragomir – vicepreședinte;
Raul Miron – vicepreședinte;
Daniel Mihai Șandru – președinte de onoare.

ARDAE: „Suntem încrezători că noua structură de conducere va aduce elemente noi de dezvoltare a activităților asociației, proiectele acesteia vor dobândi un suflu nou, alături de prieteni și colegi. Mulțumim colegilor noștri Constantin Mihai Banu, Dragoș Alin Călin și Daniel Mihai Șandru pentru efortul de construcție al asociației.”

În 2020, Asociația română de drept și afaceri europene a participat în calitate de partener al unor evenimente științifice de tradiție:

5 noiembrie 2020 – Conferința națională Comunități virtuale în epoca Regulamentului General privind Protecția Datelor (CVRGPD) – ediția a IV-a, organizată de Universitatea Danubius, Galați [detalii];

20-25 septembrie 2020 – ISLS 2020, Târgu Mureș [partener];

15-16 mai 2020 – Conferința internațională „Challenges of Doing Business in the Global Economy” (CBGE 2020), Ediţia a VIII-a [detalii];

28 februarie 2020 – Dezbaterea CSDE Protecția datelor cu caracter personal în procesul de achiziție publică, 28 februarie 2020 [detalii];

28 ianuarie 2020 – Conferința Protecția și securitatea datelor personale în educația digitală, organizată de CSDE [detalii].

PLATINUM+
PLATINUM Signature       

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                                

VIDEO STANDARD
Aflaţi mai mult despre , , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!
Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
 Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

Lex Discipulo Laus

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.