« Newsletter
Flux noutăţi
SelectedVideoArticole autoriJurisprudenţăNoutăţi legislativeAnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro

S-a înfiinţat Muzeul Ororilor Comunismului în România. Publicarea hotărârii în Monitorul Oficial al României
31.12.2020 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust Monitor Dosare

În Monitorul Oficial, Partea I nr. 1303 din 29 decembrie 2020 a fost publicată Hotărârea nr. 1112/2020 privind înființarea, organizarea și funcționarea Muzeului Ororilor Comunismului în România.

Se înființează și funcționează Muzeul Ororilor Comunismului în România, ca instituție publică de cultură de importanță națională, cu personalitate juridică, în subordinea Ministerului Culturii.

Muzeul îşi va desfășura activitatea în conformitate cu legislația specifică, ca instituție publică muzeală, fără scop lucrativ, aflată în serviciul societății și deschisă publicului larg, având ca funcții principale cercetarea, colecționarea de bunuri culturale, evidența, conservarea și restaurarea acestora, precum și valorificarea științifică a patrimoniului cultural deținut în gestiune, prin expoziții, publicații și activități de marketing cultural.

Sediul temporar al Muzeului este în Bd. Unirii nr. 22, sector 3, Bucureşti, România, până la identificarea unui spațiu adecvat obiectului de activitate, dar nu mai mult de 12 luni de la data intrării în vigoare a prezentei hotărâri.

Proiectul de hotărâre a fost lansat în dezbatere publică în data de 10 septembrie 2020 prin Ministerul Culturii (detalii aici).

Prezenta hotărâre intră în vigoare la 29 decembrie 2020.

PLATINUM+
PLATINUM Signature       

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                                

VIDEO STANDARD
Aflaţi mai mult despre ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!
Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
 Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

Monitorizarea inteligentă a dosarelor de instanţă: Monitor Dosare

Lex Discipulo Laus

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.