Secţiuni » Arii de practică » Business » Cyberlaw
Cyberlaw
CărţiProfesionişti

PBC Attorneys-at-Law reușește recuperarea a 30 de milioane de lei pentru un important jucător din IT, într-un litigiu între profesioniști
06.01.2021 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Content, Cyberlaw, Litigii
JURIDICE - In Law We Trust

Echipa PBC Attorneys-at-Law a reprezentat cu succes o importantă companie din domeniul IT, activă la nivel internațional, ce oferă soluții de arhivare electronică, managementul informațiilor și cloud, într-un litigiu între profesioniști, având ca obiect recuperarea unei sume de bani de peste 30.000.000 lei. 

Avocații PBC Attorneys-at-Law au obținut obligarea Liderului Asocierii, din care făcea parte societatea reprezentată, la plata sumei de peste 30.000.000 lei debit principal, clauză penală și penalități, reprezentând contravaloarea echipamentelor hardware si software livrate, respectiv a serviciilor de scanare, indexare și training, prestate și neachitate, precum și a prejudiciilor astfel cauzate.

Instanța a constatat că toate aceste servicii au fost prestate în mod conform, în cadrul asocierii, având ca rezultat implementarea unui proiect finanțat din fonduri europene.

Câștigarea litigiului a implicat dovedirea executării conforme și la timp a tuturor obligațiilor contractuale asumate de client, inclusiv a obligației de scanare și indexare a unor documente, de ordinul milioanelor de pagini, în mai multe locații, corelativ cu refuzul nejustificat al Liderului asocierii de a proceda la achitarea sumelor datorate.

Prin hotărârea pronunțată în decembrie 2020, Înalta Curte de Casație și Justiție a validat raționamentul instanțelor de fond și apel și a respins recursul formulat de Liderul Asocierii, soluția pronunțată de prima instanță rămânând definitivă.

Litigiul a fost condus de o echipă de avocați formată din Traian BRICIU – Partener Fondator, Adriana CRAI– Managing Partner și Laura PRODEA – Associate.

Despre PBC Attorneys-at-Law

Atât în sala de consiliu cât și în cea de judecată, avocații PBC Attorneys-at-Law găsesc cele mai bune soluții legale pentru a transforma orice criză într-o oportunitate și orice oportunitate într-un succes. Prin integrarea domeniilor sale de practică și angajarea avocaților cu expertiză și cunoștințe complexe, firma de avocatură PBC Attorneys-at-Law oferă o abordare multidisciplinară clienților care se confruntă cu provocări sau oportunități de natură juridică.

Partenerii fondatori – Paul POP, Traian BRICIU și Adriana CRAI – au 25 de ani de experiență în cazurile mari de soluționare a litigiilor, precum și în real-estate, fuziuni și achiziții, achiziții publice, fiscalitate, drept comercial, proprietate intelectuală și dreptul muncii. Recunoscuți pentru palmaresul lor de succes, dar și pentru pozițiile academice și implicarea în conducerea și dezvoltarea profesiei, aceștia sunt profund implicați în problemele clienților, folosindu-și cunoștințele valoroase pentru succesul fiecărui caz, proces sau proiect în parte.

Cuvinte cheie: , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti