« Flux noutăţi
Selected Top LegalVideo
JurisprudenţăCEDOCJUECCRÎCCJJurisprudenţa curentă ÎCCJDezlegarea unor chestiuni de dreptRILCurţi de apelTribunaleJudecătorii
Noutăţi legislativeProiecte legislativeMOF - Monitorul Oficial al RomânieiJOUE - Jurnalul Oficial al Uniunii Europene
Selected Top Legal
CorporatePlatinum members

EASYLAW începe anul 2021 cu o versiune mult îmbunătățită. Upgrade-ul aduce două module noi: Financiar și Cont Client
08.01.2021 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust Monitor Dosare

EASYLAW anunță lansarea unei versiuni beta a aplicației de management al activității juridice. Noutatea este adusă de cele două module menite să crească performanța celor care lucrează în domeniul juridic. Modulul financiar permite automatizarea activității de facturare în baza contractelor și a activităților din fiecare dosar. Totul se realizează automat, fără calcule suplimentare și fără erori umane. Modulul Cont Client este un feature introdus în 2020, în contextul pandemiei și a necesității respectării distanțării sociale. Interfața permite clienților acces direct și exclusiv la datele dosarelor acestora.

Antonio Iordan, cofondatorul EASYLAW: „Ținem mereu cont de feedback-ul utilizatorilor și am inclus în EASYLAW principalele solicitări ale acestora, respectiv un modul financiar și unul de acces pentru clienți. Avocații și societățile de profil primesc foarte bine aplicația noastră. Asta pentru că noi nu ne-am mulțumit cu lansarea unui produs gândit de și pentru avocați, ci am lucrat continuu pentru versiuni care să satisfacă tot mai multe nevoi ale celor din domeniul juridic. Avem în plan, și pentru 2021, o serie de optimizări și integrări care să automatizeze mai mult activitățile offline. Dacă acum avem o eficientizare a timpului cu până la 25%, ne propunem să creștem performanța cu până la 35%.”

Aplicația EASYLAW acoperă principalele activități juridice, permițând administrarea dosarelor, urmărirea acestora prin sincronizarea cu platformele aferente, gestiunea clienților, utilizarea unor șabloane pentru documentele uzuale, raportare automată pentru clienți, utilizatori sau dosare. Cele două noi funcții întregesc suita de activități din offline care pot fi automatizate.

Grigore Valentin, programator și cofondator EASYLAW: „În viziunea noastră, EASYLAW are misiunea de a reduce până la eliminare munca manuală din activitatea juridică. Asta se traduce prin timp și bani economisiți de reprezentanții domeniului pentru care lucrăm, se traduce prin prelucrare automată și exactă a datelor, fără erori și fără eforturi inutile. Spre exemplu, acest import automat de date din contracte și activități prestate va duce la emiterea unor facturi fără ca un intermediar să își ia timp, să se uite prin documente, să centralizeze datele și să calculeze sumele aferente. Iar faptul că, de cealaltă parte, clientul are acces la acțiunile întreprinse de avocat, face ca lucrurile să se desfășoare într-un climat de transparență și încredere.”

Aplicația EASYLAW este securizată SSL prin Let’s Encrypt, astfel că datele utilizatorilor sunt permanent în siguranță. Pentru utilizare sunt necesare device-ul și accesul la internet.

Serviciile EASYLAW sunt utilizate de abonați, avocați, societăți de avocatură și departamente juridice.

Despre EASYLAW

Lansat în 2018, de avocatul Antonio Aurelian Iordan și programatorul Grigore Valentin, EASYLAW este una dintre cele mai cunoscute si apreciate aplicații de management al activității juridice din România, fiind premiata in 2018 la sectiunea „Most Innovative App for Lawyers” de revista The Times-Legal Innovation.

EASYLAW este o aplicație web-based complexă, dar foarte ușor de folosit. Aceasta automatizează activitățile de rutină ale personalului implicat în domeniul juridic.

EASYLAW se adresează unui segment de piață, abordând nevoia avocaților, a societăților de avocatură, a cabinetelor individuale de avocați, cât și a consilierilor juridici din România.

PLATINUM+
PLATINUM Signature       

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                                

VIDEO STANDARD
Aflaţi mai mult despre , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!
Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
 Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

Monitorizarea inteligentă a dosarelor de instanţă: Monitor Dosare

Lex Discipulo Laus

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.