« Secţiuni « Arii de practică « BusinessProtectiveLitigation
Fiscalitate
DezbateriCărţiProfesionişti
D&B DAVID SI BAIAS
 

Programul postuniversitar ”Drept fiscal al afacerilor” organizat de Facultatea de Drept din ASE
08.01.2021 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust Video juridice

Facultatea de Drept din cadrul Academiei de Studii Economice București organizează primul său program postuniversitar în material dreptului fiscal, combinând experiența juriștilor specializați în acest domeniu cu expertiza colegilor fiscaliști.

Programul postuniversitar Drept fiscal al afacerilor se definește printr-o pregătire academică riguroasă în cadrul căreia se acordă o atenție deosebită analizei evoluției cadrului legal prin prisma unei cazuistici relevante.

Programul oferă cursanților o înțelegere avansată a principiilor și conceptelor fundamentale, specifice ramurii de drept fiscal, abordate într-o manieră interdisciplinară, cu discipline juridice și economice, având ca obiectiv aprofundarea conceptelor fundamentale specifice domeniului fiscal abordat în corelare directă cu mediul de afaceri, analiza raporturilor de drept fiscal cu elemente de extraneitate, precum și înțelegerea modului de interpretare și aplicare a normelor fiscale prin prisma cazuisticii în domeniu.

Programul este structurat pe 6 cursuri-module care acoperă o arie largă a fiscalității mediului de afaceri intern, european și internațional: Reglementarea impozitării nerezidenților, Dreptul fiscal al Uniunii Europene (UE) în materia impozitării directe; Procedura prețurilor de transfer, Taxa pe valoare adaugată (TVA), Impozitarea companiilor, Drept procesual fiscal.

Lectorii acestui curs postuniversitar sunt reputate cadre didactice, care au o apreciată experiență practică, precum profesorul Radu Bufan, profesor Maria Sobolevski, lector Mirela Buliga, lector Marius Ezer, practicieni de renume ca Tanți Anghel sau Mariana Vizoli dar și un invitat străin care poate fi considerat unul dintre cei mai importanți fiscaliști din Europa și, poate, chiar din lume, profesorul Jacques Malherbe.

Pentru mai multe detalii și înscriere, consultați site-ul dedicat: https://drept.ase.ro/programe/programe-postuniversitare/

 
Secţiuni: Content, Fiscalitate, Selected, UNIVERSITARIA | Toate secţiunile
Cuvinte cheie: , , , , , , , , , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus
Gratuit pentru studenţi
Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD