« Flux noutăţi
JURIDICE.ro
JURIDICE

LIVESCU & ASOCIAȚII. Diplomă de apreciere pentru contribuții remarcabile în domeniul Drepturilor Omului. Scrisoare de motivare
10.01.2021 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust Monitor Dosare

DIPLOMĂ DE APRECIERE pentru contribuții remarcabile în domeniul DREPTURILOR OMULUI acordată de Societatea de Științe Juridice societății de avocatură LIVESCU & ASOCIAȚII.

Motivare: LIVESCU & ASOCIAȚII este nu doar o casă de avocatură foarte cunoscută, ci și un reper al inițiativelor în susținerea Drepturilor Omului. Este de notorietate implicarea adâncă, generoasă și constantă a LIVESCU & ASOCIAȚII în acest domeniu.


Parteneri GALA JURIDICE 2020: AD REGESTA, ALPHA BANK, ALLIANZ ȚIRIAC, AQUA CARPATICA, BAROUL BUCUREȘTI, certSIGN, CITR, CSALB, OMNIASIG, SARTO, SMARTBILL, WOLTERS KLUWER ROMÂNIA.

PLATINUM+
PLATINUM Signature       

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                                

VIDEO STANDARD
Aflaţi mai mult despre ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!
Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
 Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

Monitorizarea inteligentă a dosarelor de instanţă: Monitor Dosare

Lex Discipulo Laus

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.