« Flux noutăţi
BusinessAchiziţii publiceAfaceri transfrontaliereAsigurăriBankingConcurenţăConstrucţiiCorporateCyberlawDrept comercialEnergieFiscalitateFuziuni & AchiziţiiGamblingHealth & PharmaInfrastructurăInsolvenţăMedia & publicitatePiaţa de capitalProprietate intelectualăTelecomTransporturi
ProtectiveDrepturile omuluiData protectionDreptul familieiDreptul munciiDreptul sportuluiMalpraxis medicalProtecţia consumatorilorProtecţia mediului
LitigationArbitrajContencios administrativContravenţiiDrept penalMediereProcedură civilăRecuperare creanţe
Materii principale: CyberlawDreptul Uniunii EuropeneDrepturile omuluiDrept constituţionalDrept civilProcedură civilăDrept penalDreptul muncii
Health & Pharma
CărţiProfesionişti
 

Regulamentul electoral al Colegiului Fizioterapeuților din România
12.01.2021 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

În Monitorul Oficial, Partea I nr. 30 din 12 ianuarie 2021 a fost publicat Regulamentul electoral al Colegiului Fizioterapeuților din România, din 19.12.2020.

Potrivit regulamentului, membrii consiliilor teritoriale ale colegiilor teritoriale, precum și reprezentanții în Adunarea generală națională a Colegiului Fizioterapeuților din România (CFZRO) se aleg de către membrii fiecărui colegiu teritorial întruniți în adunări generale teritoriale de alegeri.

Membrii Consiliului național al CFZRO se aleg de către reprezentanții în Adunarea generală națională a CFZRO, întruniți în Adunarea generală națională de alegeri. De asemenea, președintele colegiului teritorial este ales din rândul membrilor consiliului teritorial, președintele CFZRO este ales din rândul membrilor Consiliului național, iar organele de conducere la nivel teritorial și la nivel național se aleg prin vot secret și liber exprimat.

În vederea organizării și desfășurării alegerilor se vor organiza comisii electorale teritoriale de către colegiile teritoriale, precum și Comisia Electorală Centrală de către Colegiul național.

Dreptul de vot îl au numai fizioterapeuții care îndeplinesc cumulativ următoarele condiții:
a) au plătită la zi cotizația, în condițiile prevederilor legale;
b) nu sunt suspendați din calitatea de membru al CFZRO/nu au suspendat dreptul de exercitare a profesiei de fizioterapeut;
c) nu se află în unul dintre cazurile de nedemnitate sau incompatibilitate prevăzute la art. 23 din Legea nr. 229/2016 privind organizarea și exercitarea profesiei de fizioterapeut.

Un membru al unui colegiu teritorial poate candida teritorial pentru alegerea ca membru în consiliul teritorial sau reprezentant în Adunarea generală națională. Orice membru al consiliului teritorial poate candida pentru alegerea sa ca președinte al colegiului teritorial şi/sau pe una dintre listele pentru funcțiile din cadrul Consiliului național, precum şi pentru alegerea ca președinte al CFZRO.

Prezentul regulament intră în vigoare la 12 ianuarie 2021.

PLATINUM+
PLATINUM Signature       

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                                

VIDEO STANDARD
Aflaţi mai mult despre ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!
Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
 Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

Lex Discipulo Laus

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.