« Secţiuni « Arii de practică « BusinessProtectiveLitigation
Contencios administrativ
DezbateriCărţiProfesionişti

VLAD CENUȘE & ASOCIAȚII. Diplomă de apreciere pentru contribuții în domeniul contenciosului administrativ. Scrisoare de motivare
14.01.2021 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust Video juridice

DIPLOMĂ DE APRECIERE pentru contribuții în domeniul contenciosului administrativ acordată de Societatea de Științe Juridice societății de avocatură VLAD CENUȘE & ASOCIAȚII.

Motivare: Pentru practica frecventă în domeniul litigiilor de drept administrativ, apărători ai drepturilor particularilor împotriva abuzurilor autorităților.


Parteneri GALA JURIDICE 2020: AD REGESTA, ALPHA BANK, ALLIANZ ȚIRIAC, AQUA CARPATICA, BAROUL BUCUREȘTI, certSIGN, CITR, CSALB, OMNIASIG, SARTO, SMARTBILL, WOLTERS KLUWER ROMÂNIA.

 
Secţiuni: C. administrativ, Content, JURIDICE.ro, Selected | Toate secţiunile
Cuvinte cheie: ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD