Secţiuni » Comunicare profesională
Comunicare profesionalăComunicate profesioniştiEvenimente programateEvenimente recenteOportunităti de carieră

Evoluția VOINESCU LAWYERS în 2020 sau despre cum să te adaptezi și dezvolți în context pandemic


15.01.2021 | JURIDICE.ro
Secţiuni: Comunicare profesională, Content, Selected
JURIDICE - In Law We Trust

VOINESCU LAWYERSPentru piața avocaturii din România, în mod cert anul 2020 va rămâne în istorie drept un an al provocărilor, pornind de la suspendarea activității anumitor instanțe ca urmare a protestului magistraților și continuând cu starea de urgență și toate consecințele generate de pandemie pe plan juridic, economic, profesional, social etc.

În acest context complicat, Voinescu Lawyers a reușit să își consolideze poziția pe piața avocaturii de business printr-o triplă extindere. În primul rând, societatea și-a extins clientela, prin stabilirea de noi relații de colaborare cu companii de top, inclusiv cu profil corporatist, din diverse industrii. În al doilea rând, creșterea activității firmei a determinat necesitatea extinderii echipei de avocați. În al treilea rând, Voinescu Lawyers și-a dublat spațiul profesional în care echipa prestează servicii juridice.

Astfel, unul dintre punctele de extindere menționate mai sus a privit cooptarea în calitate de of counsel a lui Ionuț Dobrinescu, un avocat pledant strălucit, cu o experiență pluridisciplinară, recunoscut drept unul dintre cei mai reputați practicieni în sfera dreptului fiscal.

De asemenea, având în vedere că unul dintre pilonii acestei societăți de avocatură constă în recompensarea performanței avocaților săi, anul 2020 s-a încheiat cu mai multe promovări, inclusiv cele în poziția de Senior Associate a avocatelor Geanina Oprița și Raluca Costache, care au cunoscut o evoluție meritorie în cadrul echipei Voinescu Lawyers.

Gabriel Voinescu, Managing Partner: „Ne bucurăm să anunțăm la 2 ani de la înființare că lucrurile continuă într-o tendință pozitivă, creșterea fiind organică. Considerăm că acest lucru se datorează adaptabilității noastre excepționale, dar și structurii noastre deosebite. Astfel, suntem printre puținele firme de avocatură care pot spune că avocații lor au cu adevărat o dublă calificare, având capabilități profesionale excelente atât în domeniul consultanței juridice, dar și în cel al contenciosului civil, administrativ, social etc. În plus, avem și un departament specializat în dreptul penal al afacerilor (white-collar crime) care, alături de departamentele de consultanță și contencios civil și administrativ, oferă o paletă completă de servicii clienților noștri. Avem încredere în viitor și vom munci în continuare pentru a crește nivelul și complexitatea serviciilor noastre.

Timeea Ciudin, Partner: „Din perspectivă antreprenorială, într-o perioadă de criză, scopul managerului trebuie să fie, în primul rând, supraviețuirea. În acest context, faptul că firma noastră nu doar că s-a menținut pe linia de plutire în turbulentul an 2020, dar a și continuat creșterea pe toate planurile, constituie o veritabilă performanță a întregii echipe Voinescu Lawyers. Se confirmă încă o dată că performanța este răsplătită. Felicit dream team-ul Voinescu Lawyers pentru aceste rezultate, le mulțumesc clienților noștri și am certitudinea că anul 2021 ne va rezerva și mai multe reușite.

Cuvinte cheie: , , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

Autori JURIDICE.ro
Juristi
JURIDICE pentru studenti
JURIDICE NEXT

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

↑  Înapoi în partea de sus a paginii  ↑

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti