« Flux noutăţi
BusinessAchiziţii publiceAfaceri transfrontaliereAsigurăriBankingConcurenţăConstrucţiiCorporateCyberlawDrept comercialEnergieFiscalitateFuziuni & AchiziţiiGamblingHealth & PharmaInfrastructurăInsolvenţăMedia & publicitatePiaţa de capitalProprietate intelectualăTelecomTransporturi
ProtectiveDrepturile omuluiData protectionDreptul familieiDreptul munciiDreptul sportuluiMalpraxis medicalProtecţia consumatorilorProtecţia mediului
LitigationArbitrajContencios administrativContravenţiiDrept penalMediereProcedură civilăRecuperare creanţe
Materii principale: CyberlawDreptul Uniunii EuropeneDrepturile omuluiDrept constituţionalDrept civilProcedură civilăDrept penalDreptul muncii
Cyberlaw
CărţiProfesionişti
SAVESCU & ASOCIATII
 

ANCOM. Noi reglementări privind tariful de utilizare a spectrului
15.01.2021 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust Monitor Dosare

În Monitorul Oficial, Partea I nr. 44 din 14 ianuarie 2021 a fost publicată Decizia nr. 1239/2020 pentru completarea Deciziei președintelui Autorității Naționale pentru Administrare și Reglementare în Comunicații nr. 551/2012 privind stabilirea tarifului de utilizare a spectrului.

Decizia ANCOM nr. 551/2012 privind stabilirea tarifului de utilizare a spectrului se completează cu următoarea dispoziţie:

Art. 191
(1) Tariful prevăzut la cap. II pct. 3.4.1 din anexă se aplică și în cazul licențelor existente în banda 3400-3600 MHz, acordate pentru furnizarea rețelelor publice de comunicații electronice de bandă largă care se află într-o perioadă de tranziție, în sensul că asignările de frecvențe existente în rețea sunt acordate atât în baza unui aranjament de canale duplex cu diviziune în frecvență (regim FDD), cât și în baza unui aranjament de canale duplex cu diviziune în timp (regim TDD), cu respectarea prevederilor licenței de utilizare a frecvențelor radio.
(2) În cazul licențelor existente în banda 3400-3600 MHz, acordate pentru furnizarea rețelelor publice de comunicații electronice de bandă largă, cu asignări de frecvențe acordate numai în baza unui aranjament de canale duplex cu diviziune în timp (regim TDD), cu respectarea prevederilor licenței de utilizare a frecvențelor radio, cuantumul tarifului pentru un bloc de frecvențe nepereche de 5 MHz alocat se obține prin multiplicarea cu 1/2 a tarifului prevăzut la cap. II pct. 3.4.1 din anexă.”

Prezenta decizie intră în vigoare la 14 ianuarie 2021.

PLATINUM+
PLATINUM Signature       

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                                

VIDEO STANDARD
Aflaţi mai mult despre , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!
Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
 Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

Monitorizarea inteligentă a dosarelor de instanţă: Monitor Dosare

Lex Discipulo Laus

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.