« Flux noutăţi
Selected Top LegalVideo
JurisprudenţăCEDOCJUECCRÎCCJJurisprudenţa curentă ÎCCJDezlegarea unor chestiuni de dreptRILCurţi de apelTribunaleJudecătorii
Noutăţi legislativeProiecte legislativeMOF - Monitorul Oficial al RomânieiJOUE - Jurnalul Oficial al Uniunii Europene
Selected Top Legal
CorporatePlatinum members

ANSPDCP. Evenimente organizate cu prilejul Zilei Europene a Protecţiei Datelor / 27-28 ianuarie 2021
18.01.2021 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust Monitor Dosare

Luni, 18 ianuarie 2021, Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal a informat că Ziua Europeană a Protecției Datelor se celebrează în data de 28 ianuarie 2021 de către toate statele membre ale Consiliului Europei și marchează 40 de ani de la adoptarea, în anul 1981, la Strasbourg, a Convenției 108 pentru protecția persoanelor referitoare la prelucrarea automatizată a datelor cu caracter personal, potrivit unui comunicat.

Astfel, pentru celebrarea Zilei Europene a Protecţiei Datelor, ANSPDCP va organiza două evenimente online destinate informării corecte a operatorilor cu privire la aplicarea adecvată a regulilor de protecție a datelor personale, statuate de Regulamentul General privind Protecția Datelor.

Miercuri, 27 ianuarie 2021, va avea loc conferința dedicată autorităților și instituțiilor publice, intitulată „Constatări și recomandări pentru operatorii din sectorul public”, în care se vor prezenta și dezbate aspecte practice specifice de aplicare a principiilor de prelucrare a datelor personale.

Joi, 28 ianuarie 2021, va avea loc conferința cu tema „Constatări și recomandări pentru operatorii din sectorul privat”, cu participarea celor mai importante asociații și uniuni profesionale, a unor camere de comerț și a reprezentanților mass-media.

În același timp, informații sintetice privind activitatea Autorității din 2020 sunt prezentate, ca în fiecare an, în Broșura dedicată Zilei Europene a Protecției Datelor, disponibilă, alături de pliantul aferent, la adresa www.dataprotection.ro/informatii generale/informatii de interes public/materiale informative.

PLATINUM+
PLATINUM Signature       

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                                

VIDEO STANDARD
Aflaţi mai mult despre , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!
Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
 Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

Monitorizarea inteligentă a dosarelor de instanţă: Monitor Dosare

Lex Discipulo Laus

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.