« Secţiuni « Jurisprudenţă « CEDOCJUECCRÎCCJCurţi de apelTribunaleJudecătorii
Jurisprudenţă CCR (Curtea Constituţională a României)
DezbateriCărţiProfesionişti
Marieta SAFTA


Conf. univ. dr. Marieta SAFTA

CCR. Amânarea judecării unor sesizări de neconstituționalitate ref. Hotărârea nr. 31/2020 pentru acordarea încrederii Guvernului. UPDATE: Sesizare de neconstituţionalitate respinsă. UPDATE: Decizia motivată
11.03.2021 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust Video juridice

Joi, 11 martie 2021, Curtea Constituțională a României a dat publicității Decizia nr. 57 din 26 ianuarie 2021 asupra sesizărilor de neconstituționalitate a Hotărârii Parlamentului României nr. 31/2020 pentru acordarea încrederii Guvernului.

:: Decizia motivată

***

Marți, 26 ianuarie 2021, Curtea Constituțională a României, în cadrul controlului constituționalității hotărârilor Parlamentului, a respins, ca inadmisibilă, sesizarea având ca obiect Hotărârea Parlamentului României nr. 31 din 23 decembrie 2020 pentru acordarea încrederii Guvernului (după conexarea celor două sesizări cu același obiect formulate de Grupurile parlamentare ale Alianței pentru Unirea Românilor din Camera Deputaților și, respectiv, din Senat), potrivit unui comunicat.

***

Marți, 19 ianuarie 2021, Curtea Constituțională a României a informat că a amânat, pentru ședința din 26 ianuarie 2021, judecarea sesizărilor de neconstituționalitate a Hotărârii Parlamentului României nr. 31 din 23 decembrie 2020 pentru acordarea încrederii Guvernului, sesizări formulate de Grupurile parlamentare ale Alianței pentru Unirea Românilor din Camera Deputaților și, respectiv, din Senat, potrivit unui comunicat.

 
Secţiuni: CCR, Content | Toate secţiunile
Cuvinte cheie: ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD