Secţiuni » Arii de practică » Business » Telecom
Telecom
Profesionişti

Acordul dintre UE și Japonia privind echipamentele de telecomunicații și de radio


20.01.2021 | JURIDICE.ro
Secţiuni: Content, Jurnalul Oficial al Uniunii Europene, Telecom
JURIDICE - In Law We Trust

În Jurnalul Oficial al Uniunii Europene nr. 18 din 20 ianuarie 2021 a fost publicată Decizia nr. 1/CE/2020 a Comitetului mixt instituit prin Acordul de recunoaștere reciprocă dintre Comunitatea Europeană și Japonia în legătură cu înregistrarea organismului de evaluare a conformității în anexa sectorială privind echipamentele terminale de telecomunicații și echipamentele radio.

Având în vedere Acordul de recunoaștere reciprocă dintre UE și Japonia, Comitetului Mixt îi revine sarcina de a lua decizia de a înregistra unul sau mai multe organisme de evaluare a conformității într-o anexă sectorială.

Astfel, organismul de evaluare a conformității se înregistrează în anexa sectorială privind echipamentele terminale de telecomunicații și echipamentele radio la acordul în cauză, pentru produsele și procedurile de evaluare a conformității indicate în tabelul din prezenta decizie. Această înregistrare se referă la extinderea domeniului de competență al unui OEC desemnat în temeiul anexei sectoriale privind echipamentele terminale de telecomunicații și echipamentele radio pentru a include legea privind activitățile de telecomunicații, pe lângă legea privind echipamentele hertziene.

Prezenta decizie înlocuiește orice înregistrare anterioară a organismului de evaluare a conformității menționat anterior în ceea ce privește actele cu putere de lege și actele administrative aplicabile.

Intrare în vigoare: 20 ianuarie 2021

Cuvinte cheie: , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi ciţi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

Autori JURIDICE.ro
Juristi
JURIDICE pentru studenti
JURIDICE NEXT

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

↑  Înapoi în partea de sus a paginii  ↑
Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii
 
© 2003-2023 J JURIDICE.ro