« Newsletter
Flux noutăţi
SelectedVideoArticole autoriJurisprudenţăNoutăţi legislativeAnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro

Acordul dintre UE și Japonia privind echipamentele de telecomunicații și de radio
20.01.2021 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust Monitor Dosare

În Jurnalul Oficial al Uniunii Europene nr. 18 din 20 ianuarie 2021 a fost publicată Decizia nr. 1/CE/2020 a Comitetului mixt instituit prin Acordul de recunoaștere reciprocă dintre Comunitatea Europeană și Japonia în legătură cu înregistrarea organismului de evaluare a conformității în anexa sectorială privind echipamentele terminale de telecomunicații și echipamentele radio.

Având în vedere Acordul de recunoaștere reciprocă dintre UE și Japonia, Comitetului Mixt îi revine sarcina de a lua decizia de a înregistra unul sau mai multe organisme de evaluare a conformității într-o anexă sectorială.

Astfel, organismul de evaluare a conformității se înregistrează în anexa sectorială privind echipamentele terminale de telecomunicații și echipamentele radio la acordul în cauză, pentru produsele și procedurile de evaluare a conformității indicate în tabelul din prezenta decizie. Această înregistrare se referă la extinderea domeniului de competență al unui OEC desemnat în temeiul anexei sectoriale privind echipamentele terminale de telecomunicații și echipamentele radio pentru a include legea privind activitățile de telecomunicații, pe lângă legea privind echipamentele hertziene.

Prezenta decizie înlocuiește orice înregistrare anterioară a organismului de evaluare a conformității menționat anterior în ceea ce privește actele cu putere de lege și actele administrative aplicabile.

Intrare în vigoare: 20 ianuarie 2021

PLATINUM+
PLATINUM Signature       

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                                

VIDEO STANDARD
Aflaţi mai mult despre , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!
Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
 Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

Monitorizarea inteligentă a dosarelor de instanţă: Monitor Dosare

Lex Discipulo Laus

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.