Secţiuni » Noutăţi legislative » Monitorul Oficial al României
Monitorul Oficial al României

Modificări ref. organizarea și funcționarea Monitorului Oficial
22.01.2021 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Content, Monitorul Oficial al României
JURIDICE - In Law We Trust

În Monitorul Oficial, Partea I nr. 68 din 21 ianuarie 2021 a fost publicată Hotărârea nr. 11/2021 pentru modificarea art. 9 lit. a) și k) din Hotărârea Guvernului nr. 844/2018 privind organizarea și funcționarea Regiei Autonome „Monitorul Oficial”.

Astfel, HG nr. 11/2021 stabileşte că, pe lângă atribuţiile prevăzute de art. 9 din HG nr. 844/2018, Consiliul de administrație va mai avea următoarele două atribuţii:

1. aprobă structura organizatorică și funcțională a Regiei autonome „Monitorul Oficial”, numărul de posturi, regulamentul de organizare și funcționare și regulamentul intern;

2. hotărăşte în toate problemele privind activitatea Regiei autonome „Monitorul Oficial”, potrivit legislației în vigoare și a propriului regulament, cu excepția celor date în competența altor autorități, potrivit legii; îndeplineşte toate actele necesare și utile realizării obiectului de activitate al Regiei autonome „Monitorul Oficial”.

Intrare în vigoare: 21 ianuarie 2021

Cuvinte cheie: ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti