Secţiuni » Life
Life
UNBR Caut avocat
Evenimente juridice

Citeşte mai mult: Flux informații, Life, SELECTED

CRISTALLINI – partener strategic JURIDICE.ro

7 noiembrie 2023 | JURIDICE.ro

CRISTALLINI a devenit partener strategic JURIDICE.ro.

În cei 14 ani de istorie, a devenit un brand îndrăgit printre celebritățile românești și este prezent în mod constant pe scena internațională în Paris, New York și pe Covorul Roșu de la Hollywood.

Expansiunea îndrăzneață în Statele Unite în martie 2023 a inclus deschiderea unui showroom exclusivist în Los Angeles pe iconicul Sunset Boulevard într-o clădire istorică prezentă în filmul iconic „Scarface”, avându-l în rol principal pe Al Pacino. Acest showroom a devenit rapid o destinație de neratat pentru turiști, unde continuă să impresioneze și să inspire prin experiențe unice într-un cadru impresionant.

Conceptul CRISTALLINI:

Pornind într-o călătorie vestimentară care îmbină tradiția cu eleganța contemporană, CRISTALLINI se impune ca un concept distinctiv în domeniul costumelor pentru femei. Aici, costumele devin mai mult decât pur și simplu haine; ele evoluează într-o armură strălucitoare, îmbrăcând femeile într-o mantie de încredere, sofisticare și frumusețe luminoasă.

Experimentați un lux fără egal alături de costumele meticulos create din cele mai fine țesături din lume, procurate de la fabrici renumite din Italia, Marea Britanie și Franța, incluzând nume de elită precum Loro Piana, Ariston, Carnet și Filarte.

Ariston: Este renumit pentru diversitatea de țesături și inovațiile în domeniu, asigurând o paletă variată de materiale, culori și modele, de la clasic până la modern.

Carnet: Oferă țesături inovatoare și rafinate, fiecare colecție reflectând ultimele tendințe din modă, calitatea și eleganța fiind elementele cheie.

Loro Piana: Este sinonim cu luxul și calitatea în lumea țesăturilor. Oferă țesături extrem de fine și durabile, confecționate din cele mai exclusiviste fibre naturale.

Filarte: Cu o tradiție îndelungată, Filarte combină tehnologia modernă cu meșteșugul tradițional pentru a crea țesături exclusive și durabile.

Procesul de croitorie:

Consultanța inițială implică o discuție cu clientul despre preferințe, stiluri și nevoi, completată de sfaturi de stil din partea specialiștilor. După întâlnirea inițială, selectarea țesăturii și a culorii este ghidată de designul și funcționalitatea dorită a costumului, în timp ce alegerea căptușelii și deciziile privind încorporarea elementelor de design clasice sau inovative – precum nasturi, buzunare, guler și o monogramă personalizată – sunt determinate în funcție de preferințele și necesitățile clientului.
Crearea costumului perfect implică un proces meticulos de măsurare, utilizând reperele de mărime standard și făcând ajustările necesare pentru un confort optim, cu orice modificări necesare privind lungimea, lățimea sau alte specificații abordate în timpul primei probe a costumului, iar o ultimă probă asigură că toate ajustările sunt implementate precis pentru o potrivire impecabilă.


 

Citeşte mai mult: ,
Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Arii de practică

Achiziţii publice
Afaceri transfrontaliere
Arbitraj
Asigurări
Banking
Concurenţă
Construcţii
Contencios administrativ
Contravenţii
Corporate
Cyberlaw
Cybersecurity
Data protection
Drept civil
Drept comercial
Drept constituţional
Drept penal
Dreptul familiei
Dreptul muncii
Dreptul Uniunii Europene
Dreptul penal al afacerilor
Dreptul sportului
Drepturile omului
Energie
Fiscalitate
Fuziuni & Achiziţii
Gambling
Health & Pharma
Infrastructură
Insolvenţă
Malpraxis medical
Media & publicitate
Mediere
Piaţa de capital
Procedură civilă
Procedură penală
Proprietate intelectuală
Protecţia animalelor
Protecţia consumatorilor
Protecţia mediului
Recuperare creanţe
Sustenabilitate
Telecom
Transporturi

Parteneri arii de practică
Specialişti
Secţiuni   Noutăţi   Servicii      Articole   Jurisprudenţă   Legislaţie      Arii de practică