« Secţiuni « Arii de practică « BusinessProtectiveLitigation
Contencios administrativ
DezbateriCărţiProfesionişti

Modificări privind componența Comitetului pentru finanțe publice locale | Proiect. UPDATE: Publicare în Monitorul Oficial
23.07.2021 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust Video juridice

În Monitorul Oficial, Partea I nr. 721 din 22 iulie 2021 a fost publicată Hotărârea nr. 769/2021 pentru modificarea și completarea Hotărârii Guvernului nr. 595/2007 privind funcționarea și atribuțiile Comitetului pentru finanțe publice locale.

În urma adoptării prezentei hotărâri, în componența Comitetului pentru finanțe publice locale vor intra:
– Asociația Comunelor din România;
– Asociația Orașelor din România;
– Asociația Municipiilor din România;
– Uniunea Națională a Consiliilor Județene din România.

Comitetul se va considera legal întrunit în prezența a două treimi din numărul membrilor în funcție, iar hotărârile vor fi luate cu majoritate simplă.

Intrare în vigoare: 22 iulie 2021

***

Vineri, 22 ianuarie 2021, Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei a lansat în dezbatere publică proiectul de Hotărâre a Guvernului pentru modificarea și completarea Hotărârii Guvernului nr. 595/2007 privind funcționarea și atribuțiile Comitetului pentru finanțe publice locale.

:: Proiectul
:: Nota de fundamentare

 
Secţiuni: C. administrativ, Monitorul Oficial al României, Proiecte legislative | Toate secţiunile
Cuvinte cheie: ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD