Secţiuni » Comunicare profesională » Comunicate profesionişti
Comunicate profesionişti
Publicare comunicate şi informări profesionale
UNBR Caut avocat
UNBR Caut avocat
UNBR Caut avocat
AUDI Q3
AUDI Q3
AUDI Q3
AUDI Q3 SUV
AUDI Q3
AUDI Q3
AUDI Q3
AUDI Q8
AUDI Q3
Citeşte mai mult în legătură cu Afaceri transfrontaliere, Comunicare profesională, Comunicate profesioniști, Piața de capital, SELECTED

Krisztina Voicu, CEE Attorneys / Boanță, Gîdei și Asociații: În această perioadă, dinamica unor start-up-uri românești din tehnologie dă un semnal întregii economii

30 septembrie 2020 | JURIDICE.ro

CEE Attorneys / Boanță, Gîdei și Asociații a anunțat că de la începutul acestui an și până în prezent a gestionat o serie de proiecte importante din sfera start-up și tehnologie, evaluate la aproximativ 12 milioane euro.

În contextul în care proiectele marilor investitori au fost puse pe hold, în ultimele șase luni am asistat atât start-up-uri, cât și fonduri de venture capital în deal-uri care, deși de mai mică anvergură decât cele de dinaintea declanșării pandemiei, au arătat că România are un potențial foarte mare în zona tehnologiilor emergente. Mai mult, acest lucru ne indică faptul că start-up-urile românești sunt prima opțiune în proiecte care implică soluții complexe și flexibilitate.

Printre acestea, un proiect inovativ a fost cel legat de lansarea platformei de discount-uri DealWise. Echipa noastră a consiliat start-up-ul românesc SMARTIT GLOBAL, care operează platforma EasySales – partenerul de servicii al DealWise pentru realizarea unor integrări necesare funcționării platformei. Am acordat asistență juridică în faza de negociere a cadrului contractual al cooperării intre bancă și EasySales, care a presupus abordarea corelată a aspectelor de IT/tehnologie, dreptul proprietății intelectuale, protecția datelor cu caracter personal, funcționarea platformelor și protecția consumatorului. Obținerea unor clarificări în zona reglementării serviciilor de plată a contribuit esențial la succesul acestui proiect“, a declarat Krisztina Voicu, partener al CEE Attorneys / Boanță, Gîdei și Asociații.

Date fiind complexitatea, jucătorii și abordarea transfrontalieră, proiectul a beneficiat de implicarea directă a trei parteneri, Krisztina Voicu, Nicolae Ursu și Radu Boanță.

Printre proiectele semnificative din start-ups și tehnologie în care CEE Attorneys / Boanță, Gîdei și Asociații a fost implicată în ultimele luni se numără:

– Consilierea Holde Agri în investiția prin care compania a devenit investitor strategic în AgroCity, un start-up agro-tech românesc (dezvoltator al unui software care ajută fermierii să gestioneze eficient datele și activitățile unei ferme);

– Consilierea fondului de investiții Sparking Capital în finanțările oferite start-up-urilor românești Questo (platforma de jocuri interactive numite “questuri”) și K Factory (care a dezvoltat o plaformă de smart manufacturing);

Servicii JURIDICE.ro

Evenimente juridice

Arbitraj comercial

JURIDICE by Night

– Asistarea antreprenorului Andrei Crețu (unul dintre fondatorii 7 Card) în proiectul prin care s-a lansat platforma B2B Pluria.co, care oferă acces la o rețea extinsă de spații de lucru destinate angajaților din companii.

Despre CEE Attorneys / Boanță, Gîdei și Asociații:

CEE Attorneys / Boanță, Gîdei și Asociații este o societate de avocați cu expertiză și practică diversificată care oferă asistență juridică în toate domeniile dreptului afacerilor, cu precădere în corporate si M&A, trazacții imobiliare, drept corporatist/M&A, drept bancar și finanțări, IT/tehnologie, IP și protectia datelor, litigii comerciale. Echipa de avocați este apreciată de clienți pentru calitatea și flexibilitatea serviciilor oferite, soluțiile pragmatice și practica semnificativă atât în marile societăți de avocatură, cât și in firme de consultanță din categoria „Big4”. Din 2016 Boanță, Gîdei și Asociații este parte integrantă a CEE Attorneys, firmă internațională de avocatură cu peste 100 avocați în opt jurisdicții din Europa Centrală și birouri asociate în trei jurisdicții din Asia (Japonia, China, India).

Citeşte mai mult despre , , , , , ! Pentru condiţiile de publicare pe JURIDICE.ro detalii aici.
Urmăriţi JURIDICE.ro şi pe LinkedIn LinkedIn JURIDICE.ro WhatsApp WhatsApp Channel JURIDICE Threads Threads JURIDICE Google News Google News JURIDICE

(P) JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.

Login | Pentru a putea posta comentarii trebuie să fiţi abonat. Dacă încă nu sunteţi, click aici pentru a afla despre avantaje!

Lasă un răspuns

Arii de practică
Achiziţii publice
Afaceri transfrontaliere
Arbitraj
Asigurări
Banking
Business
Concurenţă
Construcţii
Contencios administrativ
Contravenţii
Corporate
Cyberlaw
Cybersecurity
Data protection
Drept civil
Drept comercial
Drept constituţional
Drept penal
Dreptul familiei
Dreptul muncii
Dreptul Uniunii Europene
Dreptul penal al afacerilor
Dreptul sportului
Drepturile omului
Energie
Fiscalitate
Fuziuni & Achiziţii
Gambling
Health & Pharma
Infrastructură
Insolvenţă
Litigation
Malpraxis medical
Media & publicitate
Mediere
Piaţa de capital
Procedură civilă
Procedură penală
Proprietate intelectuală
Protective
Protecţia animalelor
Protecţia consumatorilor
Protecţia mediului
Recuperare creanţe
Sustenabilitate
Telecom
Transporturi

Parteneri arii de practică  Specialişti


JURIDICE.ro
Main page
Cariere
Evenimente ⁞ 
Dezbateri
Profesionişti
Lawyers Week
WinLaw.ro
VIDEO
Servicii
Flux noutăţi
Selected ⁞ 
Comunicate
Avocaţi
Executori
Notari
Sistemul judiciar
Studenţi / JURIDICE NEXT
RSS  Publicare comunicate profesionale
Articole
Essentials
Interviuri
Opinii
Revista de note, studii şi opinii juridice
ISSN 2066-0944
       Studii şi note de studiu
Revista revistelor
Autori  Condiţii de publicare articole
Jurisprudenţă
Curtea Europeană a Drepturilor Omului
Curtea de Justiţie a Uniunii Europene
Curtea Constituţională
Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie
       Jurisprudenţă curentă ÎCCJ
       Dezlegarea unor chestiuni de drept
       Recurs în interesul legii
Curţi de apel ⁞ 
Tribunale ⁞ 
Judecătorii

Legislaţie
Proiecte legislative
Monitorul Oficial al României
Jurnalul Oficial al Uniunii Europene

Proiecte speciale
Cărţi
Covid-19 Legal React
Creepy cases
Life
Mesaje de condoleanţe
Povestim cărţi
Războiul din Ucraina
Wisdom stories