« Flux noutăţi
Selected Top LegalVideo
JurisprudenţăCEDOCJUECCRÎCCJJurisprudenţa curentă ÎCCJDezlegarea unor chestiuni de dreptRILCurţi de apelTribunaleJudecătorii
Noutăţi legislativeProiecte legislativeMOF - Monitorul Oficial al RomânieiJOUE - Jurnalul Oficial al Uniunii Europene
Selected Top Legal
CorporatePlatinum members

SARTO bespoke și Complexul Educațional Laude-Reut susțin eleganța elevilor de elită
27.01.2021 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust Monitor Dosare

SARTO bespoke continuă să fie și în 2021 alături de Complexul Educațional Laude-Reut în misiunea de a forma liderii de mâine, prin de afirmarea eleganței și atenției la detalii. Astfel, SARTO a conceput cravata și eșarfa Laude-Reut, ca simboluri ale performanței într-un mediu educațional de elită. Acestea vor fi purtate de elevii Complexului Educațional Laude-Reut în cadrul viitoarelor evenimente și festivități, fiind un element distinctiv aparte.

Pornind de la logo-ul Laude-Reut, SARTO bespoke a realizat un prim set cravate și eșarfe, imprimate cu emblema prestigioasei școli. Acestea sunt rulate manual din mătase de Como, de o calitate excepțională și reprezintă un accesoriu perfect pentru o imagine impecabilă a oricărui elev.

Produse în Italia, cravatele și eșarfele au fost concepute pentru a consolida identitatea colectivă a elevilor ce primesc o educație de excelență în cadrul Complexului Educațional Laude-Reut. Într-o lume modernă, în care digitalizarea și viteza ne determină stilul de viață, un astfel de accesoriu subtil și elegant spune o poveste a tradiției și a apartenenței.

Parteneriatul dintre SARTO bespoke și Laude-Reut a început în 2019, cu prilejul Galei Prieteniei, un eveniment dedicat elevilor și performanțelor acestora. În 2020, a continuat cu realizarea unor insignelor evenimentului   2Day Ambassador – Conferința Internațională Laude-Reut de Diplomație și Afaceri Globale, dedicată elevilor din București și Israel.

Atât Fundația Laude-Reut, cât și SARTO bespoke împărtășesc un set de valori comune și o preocupare activă pentru modelarea conduitei generațiilor tinere:

Tova Ben Nun-Cherbis, Președinte și Fondator al Complexului Educațional Laude-Reut: “Parteneriatul dintre Laude-Reut și SARTO bespoke este începutul unui drum cu o companie profesionistă de vestimentație care va aduce un suflu nou în crearea costumului de protocol pentru elevii Laude-Reut, liderii lumii de mâine în diplomație, business, media și comunicare. În misiunea noastră educațională pentru viitor, formăm competențe și abilități, insuflăm valori de ținută și conduită, necesare oricărui om bun și pregătit pentru a reuși pe calea aleasă. Liderii se îmbracă de la SARTO bespoke!”

Matei Ladea, SARTO bespoke: “Proiectele Complexului Educațional și ale Fundației Laude-Reut reprezintă pentru SARTO bespoke o sursă de inspirație și oportunitatea de a înțelege și consolida valorile noilor generații de lideri, profesioniști si formatori de opinie. Este o provocare și o satisfacție deosebită, întrucât ne dă oportunitatea să prelucrăm esența eleganței tradiționale și să o aducem în plan actual, mai relevantă și mai atrăgătoare ca niciodată. Prin efortul susținut al parteneriatului nostru, integritatea conduitei elegante se conservă și se reinventează, în pas cu timpul.”

Fondat în 2011, SARTO bespoke este locul din București în care orice bărbat își poate defini stilul personal, găsind un echilibru între estetică, utilitate și confort. În atelierul SARTO, ținutele impecabile sunt realizate de croitori cu peste 30 de ani de experiență și completate de un serviciu de consiliere ireproșabil.

Complexul Educațional Laude-Reut face parte din elita școlilor private din România, garantând o educație de excelență, pentru cca. 450 de studenți, anual. Acestia se dezvoltă într-un mediu multicultural, având acces la cele mai bune resurse și la profesori dedicați.

PLATINUM+
PLATINUM Signature       

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                                

VIDEO STANDARD
Aflaţi mai mult despre , , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!
Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
 Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

Monitorizarea inteligentă a dosarelor de instanţă: Monitor Dosare

Lex Discipulo Laus

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.