Secţiuni » Comunicare profesională » Comunicate profesionişti
Comunicate profesionişti
Publicare comunicate şi informări profesionale
UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

Citeşte mai mult: Comunicare profesională, Comunicate profesioniști, Fuziuni și achiziții, SELECTED

Echipele KPMG Legal – Toncescu și Asociații, KPMG Advisory și KPMG Tax asistă swisspor Group în achiziția BriothermXPS, un important producător de materiale termoizolante

14 noiembrie 2023 | JURIDICE.ro

Swisspor este unul dintre cei mai importanți dezvoltatori, fabricanți și furnizor de produse și servicii pentru eficientizarea energetică și anveloparea estetică a clădirilor. Operând sub numele swisspor din cele 17 locații din Elveția și Europa, grupul fabrică și comercializează o gamă largă de produse cu înaltă performanță și sisteme de izolare și etanșare a elementelor îngropate, fațadelor și acoperișurilor.

Briotherm XPS este o companie românească specializată în producția de materiale termoizolante, cu o prezență semnificativă pe piața din România, fiind de asemenea și principali exportatori în țări ca Republica Moldova, Belgia, Polonia, Serbia, Franța, Germania, Bulgaria, Cehia, Slovacia, Grecia și alte state europene.

Tranzacția este în curs de derulare, după semnare fiind necesară îndeplinirea unor condiții (inclusiv aprobarea Consiliului Concurenței) până la implementarea efectivă a tranzacției, echipa KPMG Legal oferind asistență juridică pe întreg parcursul procesului de redactare, negociere și semnare a documentelor tranzacției și, mai departe, până la implementarea efectivă a tranzacției.

Laura Toncescu, Head of KPMG Legal, și Dragoș Iamandoiu, Senior Managing Associate, KPMG Legal, au coordonat asistența juridică privind realizarea tranzacției, acționând pentru swisspor Group cu suportul semnificativ al colegelor Sandra Frunzulică (Managing Associate), Andreea Liviță (Managing Associate), Adina Popescu (Senior Associate) și Lavinia Nistor (Senior Associate).

KPMG Legal – Toncescu și Asociații a lucrat în echipe integrate de avocați și consultanți, împreună cu echipa KPMG Advisory, coordonată Elena Surdeanu, Partener Asociat, precum și KPMG Tax, coordonat de René Schöb – Partener, Head of Tax and Legal, toți experții unindu-și forțele pentru a oferi soluții integrate pe tot parcursul tranzacției. Concilium Consulting (echipa coordonată de Vlad Năstase și Dan Weiler) a fost consultantul tranzacției care a asistat swisspor Group în procesul de M&A.

Despre KPMG Legal – Toncescu și Asociații

KPMG Legal -Toncescu și Asociații SPARL, societatea de avocatură afiliată KPMG în România, este o societate de avocatură care se diferențiază în piață prin capacitatea de a oferi servicii juridice ca parte a unor soluții complete, integrate, oferite împreună cu specialiștii KPMG Tax si KPMG Advisory, prin utilizarea tehnologiei, pentru a asigura eficiența și accesul la cele mai noi și inovatoare soluții și prin calitatea serviciilor sale, asigurată de o echipă de avocați experimentați și specializați.

Despre KPMG

KPMG este o organizație globală de firme independente de servicii profesionale care furnizează servicii de audit, consultanță fiscală și în domeniul afacerilor. Ne desfășurăm activitatea în 143 de țări și aveam la finalul anului financiar 2022 aproape 265.000 de angajați în firmele membre din întreaga lume. Fiecare firmă KPMG este din punct de vedere legal o entitate separată și distinctă şi se descrie ca atare. KPMG International Limited este o societate privată engleză cu răspundere limitată la garanții. KPMG International Limited și entitățile sale nu oferă servicii pentru clienți.

În România și Republica Moldova, KPMG își desfășoară activitatea în cadrul celor șase birouri din București, Cluj-Napoca, Constantă, Iași, Timișoara și Chișinău. În prezent dispunem de un număr de peste 1000 de profesioniști, atât cetățeni români, cât și străini.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Arii de practică

Achiziţii publice
Afaceri transfrontaliere
Arbitraj
Asigurări
Banking
Concurenţă
Construcţii
Contencios administrativ
Contravenţii
Corporate
Cyberlaw
Cybersecurity
Data protection
Drept civil
Drept comercial
Drept constituţional
Drept penal
Dreptul familiei
Dreptul muncii
Dreptul Uniunii Europene
Dreptul penal al afacerilor
Dreptul sportului
Drepturile omului
Energie
Fiscalitate
Fuziuni & Achiziţii
Gambling
Health & Pharma
Infrastructură
Insolvenţă
Malpraxis medical
Media & publicitate
Mediere
Piaţa de capital
Procedură civilă
Procedură penală
Proprietate intelectuală
Protecţia animalelor
Protecţia consumatorilor
Protecţia mediului
Recuperare creanţe
Sustenabilitate
Telecom
Transporturi

Parteneri arii de practică
Specialişti
Secţiuni   Noutăţi   Servicii      Articole   Jurisprudenţă   Legislaţie      Arii de practică