« Flux noutăţi
Proiecte speciale: Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesioniştiBarouriCovid-19 Legal ReactInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatExecutoriReviste juridiceSistemul judiciarUniversitariaCitate juridiceJURIDICE MOLDOVALaw Flaws ProjectLegal Soft SkillsNoul Cod comercial român
Sistemul judiciar
Official partners: Consiliul Superior al Magistraturii, Ministerul Public şi Direcţia Naţională Anticorupţie
JURIDICE

Curtea de Apel Târgu-Mureş. Raport de activitate 2020
28.01.2021 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust ZRVP

Joi, 28 ianuarie 2021, la sediul provizoriu al Curții de Apel Târgu-Mureş a avut loc prezentarea Raportului de activitate aferent anului 2020, potrivit unui comunicat.

La eveniment au participat judecătorii Curţii de Apel Târgu-Mureş, grefierii cu funcții de conducere şi managerul economic, președinți și vicepreşedinţi ai instanţelor din aria de competenţă, managerii economici ai departamentelor economico-financiare şi administrative de la tribunale.

Dată fiind situația generată de pandemia de COVID-19 şi, în acest context, necesitatea respectării regulilor de distanţare socială, cu atât mai mult cu cât Curtea de Apel Târgu-Mureş a fost focar COVID-19 în perioada octombrie – noiembrie 2020, evenimentul profesional s-a desfăşurat într-un cadru mai restrâns decât în anii precedenti, ca număr de persoane și ca durată, în sistem mixt (prezență fizică în spații diferite interconectate prin sisteme de videoconferință și prezență on-line).

Aspectele relevante privind activitatea Curții de Apel Târgu-Mureş, în anul 2020, sunt cuprinse în Buletinul informativ, iar, pentru mai multe informații, pe portalul instanţei este publicat raportul de activitate.

:: Buletinul informativ

 
Secţiuni: Content, Covid 19 Legal React, Sistemul judiciar | Toate secţiunile
Cuvinte cheie: ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus
Gratuit pentru studenţi
Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill
Concurs eseuri ZRVP

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD