Secţiuni » Comunicare profesională » Comunicate profesionişti
Comunicate profesionişti
Publicare comunicate şi informări profesionale
UNBR Caut avocat
Evenimente juridice

Citeşte mai mult: Comunicare profesională, Comunicate profesioniști, Proiecte legislative, SELECTED

Acces gratuit timp de 15 zile pentru utilizatorii Sintact.ro la modulul Proiecte Legislative, între 15 și 30 noiembrie a.c.

15 noiembrie 2023 | JURIDICE.ro

Wolters Kluwer le oferă gratuit utilizatorilor platformei profesionale de documentare juridică Sintact.ro acces la modulul Proiecte Legislative, între 15 – 30 noiembrie a.c. Aceștia vor putea consulta gratuit, timp de 15 zile, proiectele legislative inițiate, inclusiv toate documentele asociate.

În perioada de demo gratuit la modul, utilizatorii vor putea:

• Consulta proiectele legislative initiate la nivelul Camerei Deputaților sau al Senatului, dar și proiectele de acte normative inițiate atât de ministere, cât și de autoritățile centrale aflate în subordinea ministerelor și autoritățile centrale autonome, inclusiv toate documentele asociate;

• Identifica proiectele legislative care le pot influența activitatea;

• Urmări traseul unui proiect legislativ, de la inițiativă până la promulgare în lege și forma finală.

Toate aceste informații și funcționalități sunt disponibile într-un singur loc, ceea ce face monitorizarea proiectelor legislative mult mai ușoară și eficientă.

Utilizatorii care doresc monitorizarea proiectelor legislative de interes și primirea de alerte automate pe e-mail pot solicita cont demo pentru modulul de Monitorizare Proiecte Legislative, accesând link-ul următor: Monitorizare Proiecte Legislative.

Platforma legislativă Sintact este unica soluție digitală pentru profesioniștii din diverse domenii care doresc să fie la curent cu schimbările legislative și să gestioneze impactul adus de acestea.

Pentru informații pe larg, vizitați link-ul Proiecte Legislative.

Facilitatea este parte dintr-un proiect lansat de Wolters Kluwer, prin care utilizatorii primesc acces gratuit la noi funcționalități, pentru a-i ajuta să-și îmbunătățească rezultatele și să întâmpine cu încredere provocări tot mai complexe. Prin Opțiunea Plus, abonații beneficiază de acces nelimitat timp de 15 zile la instrumente indispensabile în activitatea lor. Wolters Kluwer susține profesioniștii din domeniul juridic cu instrumente de luare a deciziilor bazate pe date, simplificând cercetarea, analizele și fluxurile de lucru legislative și de reglementare.

Wolters Kluwer România este parte a grupului multinaţional Wolters Kluwer, cunoscut pe piaţa internaţională ca unul dintre cei mai mari furnizori de informație profesională, produse şi servicii pentru sectoarele: fiscal, financiar, de audit, de risc, de conformitate și de reglementare.

Wolters Kluwer România oferă o serie de produse dedicate profesioniștilor din domeniile juridic și economic: Sintact.ro, LexForce, Sintact Analytics și iDrept, baze de date complexe de legislaţie, doctrină şi jurisprudenţă, disponibile online și offline, precum şi o colecție bogată de cărţi şi reviste de specialitate, publicate atât în format clasic, cât și în format digital.

Platforma legislativă Sintact.ro asigură o gamă completă și unică de caracteristici: cel mai performant motor de căutare și cea mai vastă bază de documente și informații juridice.

Instrument esențial pentru cercetarea legislației, jurisprudenței și doctrinei, Sintact.ro include peste 15 milioane de hotărâri judecătorești, legislația românească și europeană, fluxuri (civile și fiscale), comentariile specialiștilor în domeniu pe marginea principalelor legi și coduri, edițiile complete ale revistelor române de drept și multe alte informații juridice.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Arii de practică

Achiziţii publice
Afaceri transfrontaliere
Arbitraj
Asigurări
Banking
Concurenţă
Construcţii
Contencios administrativ
Contravenţii
Corporate
Cyberlaw
Cybersecurity
Data protection
Drept civil
Drept comercial
Drept constituţional
Drept penal
Dreptul familiei
Dreptul muncii
Dreptul Uniunii Europene
Dreptul penal al afacerilor
Dreptul sportului
Drepturile omului
Energie
Fiscalitate
Fuziuni & Achiziţii
Gambling
Health & Pharma
Infrastructură
Insolvenţă
Malpraxis medical
Media & publicitate
Mediere
Piaţa de capital
Procedură civilă
Procedură penală
Proprietate intelectuală
Protecţia animalelor
Protecţia consumatorilor
Protecţia mediului
Recuperare creanţe
Sustenabilitate
Telecom
Transporturi

Parteneri arii de practică
Specialişti
Secţiuni   Noutăţi   Servicii      Articole   Jurisprudenţă   Legislaţie      Arii de practică