Secţiuni » Noutăţi legislative » Jurnalul Oficial al Uniunii Europene
Jurnalul Oficial al Uniunii Europene

Lituania scuteşte anumite persoane de la plata TVA
29.01.2021 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Jurnalul Oficial al Uniunii Europene
JURIDICE - In Law We Trust

În Jurnalul Oficial al Uniunii Europene nr. 30 din 28 ianuarie 2021 a fost publicată Decizia de punere în aplicare nr. 86/2021 prin care Republica Lituania este autorizată să aplice o măsură special de derogare de la articolul 287 din Directiva 2006/112/CE privind sistemul comun al taxei pe valoarea adăugată.

Prin derogare de la art. 287 din Directiva 2006/112/CE, Republica Lituania este autorizată să scutească de plata taxei pe valoarea adăugată persoanele impozabile a căror cifră de afaceri anuală nu depășește 55 000 EUR.

Intrare în vigoare: 28 ianuarie 2021

Cuvinte cheie: , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti