« Flux noutăţi
Proiecte speciale: Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesioniştiBarouriCovid-19 Legal ReactInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatExecutoriReviste juridiceSistemul judiciarUniversitariaCitate juridiceJURIDICE MOLDOVALaw Flaws ProjectLegal Soft SkillsNoul Cod comercial român
Studenţi la drept. Universitaria
GrileDezbateriCărţiStudenţi
 

MAI. Admitere la școlile postliceale. Sesiunea februarie – aprilie 2021
02.02.2021 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust Monitor Dosare

Luni, 1 februarie 2021, Ministerul Afacerilor Interne a informat că organizează o nouă sesiune de admitere în cele 6 unitățile de învățământ: Școala de Agenți de Poliție „Vasile Lascăr” Câmpina, Școala de Agenți de Poliție „Septimiu Mureșan” Cluj-Napoca, Școala de Pregătire a Agenților Poliției de Frontieră „Avram Iancu” Oradea, Școala Militară de Subofițeri Jandarmi „Grigore Alexandru Ghica” Drăgășani, Școala Militară de Subofițeri Jandarmi „Petru Rareș” Fălticeni, Școala de Subofițeri de Pompieri și Protecție Civilă „Pavel Zăgănescu” Boldești.

Numărul de locuri, defalcat pe specializări, este următorul: 1.483 pentru agent de poliție, 220 pentru agent de poliție de frontieră, 400 de locuri pentru subofițer de jandarmi, 256 pentru subofițer de pompieri și protecție civilă și 22 de locuri pentru specializarea maistru militar auto.

Persoanele care îndeplinesc condițiile și criteriile necesare pot depune cererea de înscriere în perioada 15 februarie – 28 februarie 2021, în funcție de specializarea aleasă – poliție, poliție de frontieră, jandarmerie, pompieri, maistru militar.

:: Dispoziția directorului general al Direcției Generale Management Resurse Umane nr. II/11297 din 01.02.2021 pentru modificarea și completarea Dispoziției-cadru a  directorului general al Direcției Generale Management Resurse Umane nr. II/17953/2019 privind recrutarea candidaţilor pentru admiterea în instituţiile de învăţământ care pregătesc personal pentru nevoile Ministerului Afacerilor Interne, cu modificările și completările ulterioare
:: Anexa 1 – Cerere de înscriere la concursul de admitere la școlile postliceale ale M.A.I.
:: Anexa 11 Cerere de înscriere la concursul de admitere instituțiile de învățământ postliceal și superior, altele decât cele ale M.A.I.
:: Dispoziția directorului general al Direcției Generale Management Resurse Umane nr. II/11298 din 01.02.2021 privind organizarea și desfășurarea, în anul 2021, a concursurilor de admitere în unitățile de învățământ postliceal ale Ministerului Afacerilor Interne
:: Numărul de locuri la școlile postliceale ale MAI, sesiunea februarie – aprilie 2021
:: Instrucțiuni privind atribuirea codului unic de identificare candidaților
:: Model consimţământ informat
:: Model tabel nominal cuprinzând candidații
:: Centre zonale de selecție pentru susținerea probei de evaluare a performanței

PLATINUM+
PLATINUM Signature       

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                                

VIDEO STANDARD
Aflaţi mai mult despre ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!
Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
 Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

Monitorizarea inteligentă a dosarelor de instanţă: Monitor Dosare

Lex Discipulo Laus

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.