« Flux noutăţi
Proiecte speciale: Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesioniştiBarouriCovid-19 Legal ReactInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatExecutoriReviste juridiceSistemul judiciarUniversitariaCitate juridiceJURIDICE MOLDOVALaw Flaws ProjectLegal Soft SkillsNoul Cod comercial român
Studenţi la drept. Universitaria
GrileDezbateriCărţiStudenţi
 

Facultatea de Drept, Universitatea din București. Admiterea la programele de master se va desfăşura “față în față”
04.02.2021 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust Monitor Dosare

Marți, 2 februarie 2021, Consiliul Facultății de Drept din cadrul Universității din București a decis că admiterea la programele de master din luna septembrie 2021 să se desfăşoare “față în față” la probe scrise sau orale, după caz, în funcție de fiecare program de master şi pe tematici care vor fi stabilite de echipele de cadre didactice care asigură programul și comunicate de directorii de master biroului facultății în vederea aprobării și publicării. În principiu se păstrează structura probelor de admitere aplicată în anul 2019.

Numai prin excepție, dacă admiterea nu se va putea desfăşura “faţă în față” din cauza crizei sanitare, se vor aplica forme alternative de admitere incluzând probe online şi concurs de dosar, după modelul concursului de admitere organizat în anul 2020.

:: Minuta (pct. 3)

PLATINUM+
PLATINUM Signature       

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                                

VIDEO STANDARD
Aflaţi mai mult despre ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!
Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
 Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

Monitorizarea inteligentă a dosarelor de instanţă: Monitor Dosare

Lex Discipulo Laus

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.