Covid-19 Legal React
AbonamentePlatinum members

Facultatea de Drept, Universitatea din București. Admiterea la programele de master se va desfăşura “față în față”
04.02.2021 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Content, Covid 19 Legal React, UNIVERSITARIA
JURIDICE - In Law We Trust

Marți, 2 februarie 2021, Consiliul Facultății de Drept din cadrul Universității din București a decis că admiterea la programele de master din luna septembrie 2021 să se desfăşoare “față în față” la probe scrise sau orale, după caz, în funcție de fiecare program de master şi pe tematici care vor fi stabilite de echipele de cadre didactice care asigură programul și comunicate de directorii de master biroului facultății în vederea aprobării și publicării. În principiu se păstrează structura probelor de admitere aplicată în anul 2019.

Numai prin excepție, dacă admiterea nu se va putea desfăşura “faţă în față” din cauza crizei sanitare, se vor aplica forme alternative de admitere incluzând probe online şi concurs de dosar, după modelul concursului de admitere organizat în anul 2020.

:: Minuta (pct. 3)

Cuvinte cheie: ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

Autori JURIDICE.ro
Juristi
JURIDICE pentru studenti
JURIDICE NEXT

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

↑  Înapoi în partea de sus a paginii  ↑

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti