Secţiuni » Arii de practică » Business » Drept comercial
Drept comercial

Deloitte, desemnat de Brand Finance cel mai valoros și mai puternic brand din lume în domeniul serviciilor comerciale pentru al treilea an consecutiv
05.02.2021 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Content, Drept comercial, Selected
JURIDICE - In Law We Trust

Deloitte a fost desemnat cel mai valoros și mai puternic brand din lume în domeniul serviciilor comerciale pentru al treilea an consecutiv, conform raportului Global 500 2021, lansat de Brand Finance, firma independentă de consultanță în evaluare și strategie de brand recunoscută la nivel global. Topul este alcătuit pe baza valorii totale și a forței brandului, calculate cu ajutorul unor analize privind investițiile de marketing, percepția brandului în rândul clienților, angajaților și al altor părți interesate (stakeholder equity) și de performanța de piață a businessului.

Cu o valoare a brandului de aproximativ 26,7 miliarde de dolari americani, Deloitte se află pe primul loc în topul celor mai valoroase branduri de servicii comerciale și, implicit, în topul brandurilor de servicii profesionale. În ceea ce privește forța brandului, Brand Finance a calculat un scor BSI (Brand Strength Index) de 91 din 100 și a atribuit Deloitte ratingul maxim, AAA+. De asemenea, Deloitte se află pe locul al șaselea în clasamentul global al celor mai puternice branduri din toate domeniile.

Raportul subliniază că, în ciuda faptului că 2020 a fost un an plin de incertitudine și tumultuos pentru segmentul serviciilor comerciale, Deloitte a raportat creștere a businessului. Conform rezultatelor pentru anul financiar care s-a încheiat la 31 mai 2020, veniturile globale agregate ale Deloitte au crescut pentru al 11-lea an consecutiv, ajungând la nivelul record de 47,6 miliarde de dolari americani. Toate liniile de servicii ale firmei – Audit și servicii conexe, Consultanță, Consultanță financiară, Consultanță în managementul riscului, Servicii fiscale și juridice – au raportat creșteri în perioada menționată.

Alexandru Reff, Country Managing Partner, Deloitte România și Moldova: „Deloitte a aniversat 175 de ani în 2020 și suntem mândri să fim nu doar cea mai veche, ci și cea mai mare firmă de servicii profesionale integrate din lume. România a contribuit la performanța globală a Deloitte în ceea ce privește brandul și rezultatele financiare prin creșterea veniturilor, proiecte și abordări inovatoare care sunt implementate la nivel regional și chiar global și prin dezvoltarea susținută a competențelor echipei noastre, care a ajuns la 2.000 de angajați în toate entitățile Deloitte prezente în țara noastră.”

Deloitte furnizează la nivel global servicii de audit, consultanță, servicii juridice, consultanță financiară și managementul riscului, servicii de consultanță fiscală și alte servicii adiacente către clienți din sectorul public și privat provenind din industrii variate. Patru din cinci companii prezente în topul Fortune Global 500® sunt clienți Deloitte, prin intermediul rețelei sale globale de firme membre care activează în peste 150 de țări și teritorii, oferind resurse internaționale, perspective locale și servicii de cea mai înaltă calitate pentru a aborda provocări de business complexe. Obiectivul Deloitte este să creeze un impact vizibil în societate cu ajutorul celor peste 330.000 de profesioniști ai săi.

Deloitte România este una dintre cele mai mari companii de servicii profesionale din țara noastră și oferă, în cooperare cu Reff & Asociații | Deloitte Legal, servicii de audit, de consultanță fiscală, servicii juridice, de consultanță în management și consultanță financiară, servicii de managementul riscului, soluții de servicii și consultanță în tehnologie, precum și alte servicii adiacente, prin intermediul a 2.000 de profesioniști.

:: English version

Cuvinte cheie: ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti