Secţiuni » Comunicare profesională » Comunicate profesionişti
Comunicate profesionişti
Publicare comunicate şi informări profesionale
UNBR Caut avocat
UNBR Caut avocat
UNBR Caut avocat
AUDI Q8
AUDI Q3
AUDI Q3
AUDI Q3
AUDI Q3
AUDI Q3
AUDI Q3
AUDI Q3 SUV
AUDI Q3
Citeşte mai mult în legătură cu Achizitii publice, Comunicare profesională, Comunicate profesioniști, Dreptul muncii, Fiscalitate, SELECTED

Acces gratuit timp de 15 zile pentru utilizatorii Sintact.ro la modulele Q&A: Corporate Fiscal Consulting, Răspunsuri Fiscale, Muncii și Achiziții Publice, între 30 noiembrie – 15 decembrie

30 noiembrie 2023 | JURIDICE.ro

Wolters Kluwer le oferă gratuit utilizatorilor platformei profesionale de documentare juridică Sintact.ro acces la modulele de Întrebări și Răspunsuri: Corporate Fiscal Consulting, Răspunsuri Fiscale, Q&A Muncii și Q&A Achiziții Publice, între 30 noiembrie – 15 decembrie a.c. Aceștia vor putea consulta gratuit, timp de 15 zile, peste 3.000 de soluții de la experți certificați, din domenii de interes precum: fiscal, contabilitate, HR, taxe, achiziții publice, dreptul muncii și al asigurărilor sociale.

Facilitățile de care vei beneficia în perioada de demo gratuit la modul:

• Acces la peste 120 de întrebări și răspunsuri structurate din modulul [Corporate Fiscal Consulting Q&A], în limba română și engleză, cu trimiteri la legislația relevantă, explicații detaliate la întrebări din domeniul fiscalității și tratamente fiscale pentru impozite, dividende, amortizări, TVA ș.a.;
| Răspunde Cerasela Dragoș, cu peste 20 de ani de experiență în consultanța fiscală și contabilă

• Acces la peste 3.000 de [Răspunsuri fiscale] structurate cu trimiteri la legislația relevantă și explicații detaliate la întrebările din domeniile fiscalitate, contabilitate, resurse umane și taxe.
| Răspund 11 consultanți fiscali și contabili cu vastă experiență în domeniu, specialiști în domeniul fiscalității, contabilității, HR-lui sau taxelor, acreditați CECCAR, CAFR și CCFR.

• Acces la peste 100 de întrebări și răspunsuri privind reglementările legale privind dreptul muncii și al asigurărilor sociale, litigiile și conflictele de muncă din modulul [Q&A Muncii].
| Răspund Elena Savciuc și Roxana Popescu, experți în legislaţia muncii și membri acreditați de Uniunea Naţională a Experţilor în Legislaţia Muncii.

• Peste 60 de întrebări și răspunsuri din practica procedurilor de achiziții publice în modul [Q&A Achiziții Publice].
| Răspund membrii echipei „Ceparu și Irimia”, cunoscuți specialiști în achiziții publice, cu experiență dobândită în cadrul instituțiilor care reglementează acest domeniu.

Pentru informații pe larg, vizitați link-ul Modulele Q&A din Sintact.

Evenimente juridice

Arbitraj comercial

JURIDICE by Night

Servicii JURIDICE.ro

Facilitatea este parte dintr-un proiect lansat de Wolters Kluwer, prin care utilizatorii primesc acces gratuit la noi funcționalități, pentru a-i ajuta să-și îmbunătățească rezultatele și să întâmpine cu încredere provocări tot mai complexe. Prin Opțiunea Plus, abonații beneficiază de acces nelimitat timp de 15 zile la instrumente indispensabile în activitatea lor. Wolters Kluwer susține profesioniștii din domeniul juridic cu instrumente de luare a deciziilor bazate pe date, simplificând cercetarea, analizele și fluxurile de lucru legislative și de reglementare.

Wolters Kluwer România este parte a grupului multinaţional Wolters Kluwer, cunoscut pe piaţa internaţională ca unul dintre cei mai mari furnizori de informație profesională, produse şi servicii pentru sectoarele: fiscal, financiar, de audit, de risc, de conformitate și de reglementare.

Wolters Kluwer România oferă o serie de produse dedicate profesioniștilor din domeniile juridic și economic: Sintact.ro, LexForce, Sintact Analytics și iDrept, baze de date complexe de legislaţie, doctrină şi jurisprudenţă, disponibile online și offline, precum şi o colecție bogată de cărţi şi reviste de specialitate, publicate atât în format clasic, cât și în format digital.

Platforma legislativă Sintact.ro asigură o gamă completă și unică de caracteristici: cel mai performant motor de căutare și cea mai vastă bază de documente și informații juridice.

Instrument esențial pentru cercetarea legislației, jurisprudenței și doctrinei, Sintact.ro include peste 15 milioane de hotărâri judecătorești, legislația românească și europeană, fluxuri (civile și fiscale), comentariile specialiștilor în domeniu pe marginea principalelor legi și coduri, edițiile complete ale revistelor române de drept și multe alte informații juridice.

Citeşte mai mult despre , , , ! Pentru condiţiile de publicare pe JURIDICE.ro detalii aici.
Urmăriţi JURIDICE.ro şi pe LinkedIn LinkedIn JURIDICE.ro WhatsApp WhatsApp Channel JURIDICE Threads Threads JURIDICE Google News Google News JURIDICE

(P) JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.

Login | Pentru a putea posta comentarii trebuie să fiţi abonat. Dacă încă nu sunteţi, click aici pentru a afla despre avantaje!

Lasă un răspuns

Arii de practică
Achiziţii publice
Afaceri transfrontaliere
Arbitraj
Asigurări
Banking
Business
Concurenţă
Construcţii
Contencios administrativ
Contravenţii
Corporate
Cyberlaw
Cybersecurity
Data protection
Drept civil
Drept comercial
Drept constituţional
Drept penal
Dreptul familiei
Dreptul muncii
Dreptul Uniunii Europene
Dreptul penal al afacerilor
Dreptul sportului
Drepturile omului
Energie
Fiscalitate
Fuziuni & Achiziţii
Gambling
Health & Pharma
Infrastructură
Insolvenţă
Litigation
Malpraxis medical
Media & publicitate
Mediere
Piaţa de capital
Procedură civilă
Procedură penală
Proprietate intelectuală
Protective
Protecţia animalelor
Protecţia consumatorilor
Protecţia mediului
Recuperare creanţe
Sustenabilitate
Telecom
Transporturi

Parteneri arii de practică  Specialişti


JURIDICE.ro
Main page
Cariere
Evenimente ⁞ 
Dezbateri
Profesionişti
Lawyers Week
WinLaw.ro
VIDEO
Servicii
Flux noutăţi
Selected ⁞ 
Comunicate
Avocaţi
Executori
Notari
Sistemul judiciar
Studenţi / JURIDICE NEXT
RSS  Publicare comunicate profesionale
Articole
Essentials
Interviuri
Opinii
Revista de note, studii şi opinii juridice
ISSN 2066-0944
       Studii şi note de studiu
Revista revistelor
Autori  Condiţii de publicare articole
Jurisprudenţă
Curtea Europeană a Drepturilor Omului
Curtea de Justiţie a Uniunii Europene
Curtea Constituţională
Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie
       Jurisprudenţă curentă ÎCCJ
       Dezlegarea unor chestiuni de drept
       Recurs în interesul legii
Curţi de apel ⁞ 
Tribunale ⁞ 
Judecătorii

Legislaţie
Proiecte legislative
Monitorul Oficial al României
Jurnalul Oficial al Uniunii Europene

Proiecte speciale
Cărţi
Covid-19 Legal React
Creepy cases
Life
Mesaje de condoleanţe
Povestim cărţi
Războiul din Ucraina
Wisdom stories