« Flux noutăţi
Proiecte speciale: Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesioniştiBarouriCovid-19 Legal ReactInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatExecutoriReviste juridiceSistemul judiciarUniversitariaCitate juridiceJURIDICE MOLDOVALaw Flaws ProjectLegal Soft SkillsNoul Cod comercial român
Studenţi la drept. Universitaria
GrileDezbateriCărţiStudenţi
 

Facultatea de Științe Juridice, Sociale și Politice din cadrul Universității „Dunărea de Jos” din Galați a încheiat un parteneriat de colaborare cu Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Galați
08.02.2021 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust Monitor Dosare

Luni, 8 februarie 2021, Facultatea de Științe Juridice, Sociale și Politice din cadrul Universității „Dunărea de Jos” din Galați a semnat un parteneriat de colaborare cu Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Galați, potrivit unui comunicat.

Cele două instituții vor derula activități în comun care să ducă la îmbunătățirea calității actului de justiție, inclusiv prin recrutarea și formarea inițială la standarde de calitate și exigență a viitorilor judecători și procurori.

Prin prezentul protocol, părțile își propun creșterea încrederii cetățenilor în actul de justiție, în independența, imparțialitatea și profesionalismul magistraților, realizarea unei selecții adecvate a resurselor umane pentru funcționarea corespunzătoare a sistemului judiciar, dar și creșterea standardelor de calitate pentru învățământul juridic (inclusiv prin componenta sa practică).

Protocolul cu Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Galați a fost încheiat pe o durată de 4 ani.

PLATINUM+
PLATINUM Signature       

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                                

VIDEO STANDARD
Aflaţi mai mult despre , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!
Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
 Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

Monitorizarea inteligentă a dosarelor de instanţă: Monitor Dosare

Lex Discipulo Laus

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.