« Flux noutăţi
Selected Top LegalVideo
JurisprudenţăCEDOCJUECCRÎCCJJurisprudenţa curentă ÎCCJDezlegarea unor chestiuni de dreptRILCurţi de apelTribunaleJudecătorii
Noutăţi legislativeProiecte legislativeMOF - Monitorul Oficial al RomânieiJOUE - Jurnalul Oficial al Uniunii Europene
Selected Top Legal
CorporatePlatinum members

Filip & Company și ASD au organizat cea de-a cincea ediție a Concursului de negocieri simulate „Teodora Tudose”
11.02.2021 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust Monitor Dosare

În perioada noiembrie 2020 – ianuarie 2021 a avut loc cea de-a cincea ediție a Concursului de negocieri simulate „Teodora Tudose” organizat de Filip & Company în parteneriat cu Asociația Studenților în Drept.

Cristina Tudoran, avocat senior în cadrul Filip & Company și coordonatoarea concursului: “Dincolo de beneficiile inerente oricărui concurs și provocării participanților de a ieși din zona de confort, Concursul de negocieri simulate răspunde unei nevoi reale în rândurile studenților la Facultatea de Drept, aceea de instruire practică în aria dezvoltării abilităților personale și sociale. Concursul de negocieri simulate funcționează ca un adevărat proiect pilot, o avanpremiera pentru o zi din viața unui avocat de business. Anul acesta toți participanții, dar în special finaliștii, au reușit să impresioneze juriul prin complexitatea argumentelor juridice invocate și abilitățile de negociere. Ne-au cucerit cu energia lor debordantă și entuziasmul pe care ni le-au transmis dincolo de ecran, întrucât anul acesta concursul s-a desfășurat, pentru prima dată, integral în mediul online.”

Competiția s-a adresat studenților din anul III la Facultatea de Drept și a presupus mai multe etape, printre care un test de cunoștințe juridice, selectarea semifinaliștilor și, în final, sesiunile de negociere. Cele 6 echipe care au trecut de faza preselecțiilor au participat la un training de negociere susținut de către avocații Filip & Company.

Semifinalele au constat în 3 ședințe de negociere, în urma cărora au fost desemnate 2 echipe câștigătoare. Finala s-a desfășurat între avocații chiriașului – Roxana Pais și Alis Morar și avocații proprietarului – Elena Crudu și Geanina Anghel.

Câștigătoare a fost declarată echipa care a reprezentat chiriașul, astfel că tranzacția negociată de Roxana Pais și Alis Morar a fost considerată cea mai bună de către juriul format din avocații Filip & Company – Monica Stătescu (counsel), George Trantea (counsel),

Cristina Tudoran (senior associate) și Ilinca Porojan (associate), iar Roxana Pais și Elena Crudu au obținut premiul pentru cel mai bun negociator.

Despre Filip & Company

Filip & Company este una din societăţile de avocatură de top din România care furnizează asistenţă de cea mai înaltă calitate în practic toate ramurile de drept relevante pentru afaceri care operează în România sau care vizează România. Specializaţi în proiecte complexe care implică o abordare inovativă, avocaţii Filip & Company au experienţă elocventă în mai multe domenii, cum ar fi infrastructură şi concesiuni, fuziuni şi achiziţii, energie, drept societar, imobiliar, concurenţă, finanţări şi piaţă de capital dar şi dreptul muncii, protectia datelor cu caracter personal, protectia consumatorilor sau a mediului. De asemenea, firma de avocatură asigură asistență și reprezentare în litigii și arbitraje cu implicații semnificative pentru afacerile clienților.

PLATINUM+
PLATINUM Signature       

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                                

VIDEO STANDARD
Aflaţi mai mult despre , , , , , , , , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!
Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
 Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

Monitorizarea inteligentă a dosarelor de instanţă: Monitor Dosare

Lex Discipulo Laus

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.