« Secţiuni « Arii de practică « BusinessProtectiveLitigation
Health & Pharma
CărţiProfesionişti
 

Organizarea și desfășurarea în sistem on-line a ședințelor Colegiului Medicilor Stomatologi din România
11.02.2021 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust Video juridice

În Monitorul Oficial, Partea I nr. 142 din 11 februarie 2021 a fost publicată Decizia nr. 1/1AGN/2021 privind organizarea și desfășurarea în sistem on-line a ședințelor organelor de conducere ale Colegiului Medicilor Stomatologi din România.

În situații de excepție determinate de imposibilitatea de organizare și desfășurare a ședințelor organelor de conducere ale Colegiului Medicilor Stomatologi din România (denumit în continuare CMSR) cu prezența fizică a membrilor acestora, ședințele organelor de conducere la nivel național se pot organiza și desfășura în sistem on-line, prin mijloace electronice de comunicare directă la distanță, cum ar fi videoconferință/teleconferință.

Mijloacele electronice de comunicare la distanță utilizate pentru desfășurarea ședințelor în sistem on-line trebuie să îndeplinească condițiile tehnice necesare pentru a permite:
– compatibilitatea cu tehnologii fixe sau mobile de acces, cu un număr cât mai mare de sisteme de operare și conectarea cu rețele publice fixe sau mobile de comunicații electronice;
– identificarea participanților și asigurarea participării efective a acestora la ședință;
– transmisiunea continuă și în timp real a ședinței, înregistrarea și arhivarea acesteia;
– comunicarea bidirecțională în timp real, astfel încât participanții să se poată adresa;
– exprimarea votului direct în cursul ședinței și înregistrarea sau prin alte mijloace de comunicare la distanță (fax, e-mail etc.).

Participarea la ședința desfășurată on-line este permisă numai persoanelor care dețin calitatea de membri ai organelor de conducere, consultanților juridici și IT ai CMSR, personalului contractual al CMSR și persoanelor invitate.

Nerespectarea de către membrii organelor de conducere ale CMSR a tuturor regulilor de desfășurare a ședinței în sistem on-line reprezintă abatere disciplinară și se sancționează în conformitate cu legile și regulamentele CMSR.

Intrare în vigoare: 11 februarie 2021

 
Secţiuni: Content, Covid 19 Legal React, Dreptul sanatatii, Monitorul Oficial al României | Toate secţiunile
Cuvinte cheie: , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus
Gratuit pentru studenţi
Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD