« Flux noutăţi
Proiecte speciale: Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesioniştiBarouriCovid-19 Legal ReactInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatExecutoriReviste juridiceSistemul judiciarUniversitariaCitate juridiceJURIDICE MOLDOVALaw Flaws ProjectLegal Soft SkillsNoul Cod comercial român
Sistemul judiciar
Official partners: Consiliul Superior al Magistraturii, Ministerul Public şi Direcţia Naţională Anticorupţie
JURIDICE

Modificarea Regulamentului INM | Proiect. UPDATE: Publicarea în Monitorul Oficial
23.04.2021 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust Video juridice

În Monitorul Oficial, Partea I nr. 428 din 22 aprilie 2021 a fost publicată Hotărârea nr. 75/2021 pentru modificarea și completarea Regulamentului Institutului Național al Magistraturii, aprobat prin Hotărârea Plenului Consiliului Superior al Magistraturii nr. 127/2007.

Hotărârea stabilește următoarele reguli privind structura organizatorică a INM:
– șefii Departamentului de formare profesională inițială, Departamentului de formare profesională continuă; Biroului de concursuri și examene; Biroului de relații internaționale, proiecte cu finanțare externă și politici publice vor fi numiți pentru un mandat de 3 ani, cu posibilitatea reînvestirii, de directorul INM, din rândul personalului de specialitate juridică, asimilat judecătorilor și procurorilor, precum și al judecătorilor și procurorilor detașați, urmând a fi validați de Consiliul științific;
– șefii Biroului de achiziții publice și informatică, Direcției economico-financiare și administrative, Serviciului financiar-contabilitate, Serviciului administrativ și Biroului resurse umane, documentare și arhivă vor fi numiți din rândul funcționarilor publici.

De asemenea, se introduce definiția cheltuielilor de școlarizare ca fiind „cheltuielile cu personalul de instruire implicat în procesul de pregătire profesională a auditorilor de justiție, cheltuielile cu personalul de instruire implicat în examenul de absolvire al auditorilor de justiție în cazul în care auditorul de justiție participă la acest examen, cheltuielile cu decontarea materialelor didactice, cheltuielile de întreținere suportate de Institut pentru spațiile de cazare deținute de acesta sau contravaloarea chiriei decontate, precum și orice alte cheltuieli efectuate de Institut în legătură cu școlarizarea auditorilor.”

Intrare în vigoare: 22 aprilie 2021

***

Joi, 11 februarie 2021, Consiliul Superior al Magistraturii a lansat în dezbatere publică proiectul de Hotărâre privind modificarea Regulamentului Institutului Naţional al Magistraturii nr. 127/2007, cu modificările şi completările ulterioare.

:: Proiectul
:: Minuta Comisiei 2 Comună – Resurse umane şi organizare
:: Formular pentru transmiterea propunerilor formulate în scris

 
Secţiuni: Monitorul Oficial al României, Proiecte legislative, Sistemul judiciar | Toate secţiunile
Cuvinte cheie:
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD