Secţiuni » Arii de practică » Protective » Drept civil
Drept civil
ConferinţeDezbateriCărţiProfesionişti

Ad Regesta a devenit societate pe acțiuni
12.02.2021 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Content, Drept civil, Selected
JURIDICE - In Law We Trust

Începând cu 10 februarie 2021, AD REGESTA a devenit societate pe acṭiuni, continuând strategia organizaṭională si operaṭională anunṭată pentru acest an.

Viziunea AD REGESTA S.A. – INOVAȚIE, CALITATE, NOUTATE, PERFECȚIUNE.

Misiunea AD REGESTA S.A. – Cele mai bune servicii de publicitate mobiliară care vor asigura garanțiile dumneavoastră.

Călin Vlădoianu, Președintele Consiliului de Administraṭie: “Pentru AD REGESTA S.A., anul 2021 a început cu vești bune. AD REGESTA a devenit societate pe acṭiuni, continuând dezvoltarea atât la nivelul infrastructurii tehnologice si al inovatiei IT, cât și la nivelul echipei, tocmai pentru răspunde nevoilor și așteptărilor industriei de profil.

Așa cum am mai menṭionat, transformarea digitală reprezintă un efort consistent, parte a viziunii Companiei, care, fără îndoială, contribuie la eficientizarea activităṭii și la inovaṭie. Pe de altă parte, factorul resursei umane este foarte important pentru a rămâne competitiv în aceste condiṭii, oamenii fiind prioritari în această activitate.

Necesitatea adaptării la emergenta publicităṭii mobiliare în economie și în relaṭiile comerciale este imperativă, mulṭumirea clienṭilor noștri fiind parte a viziunii și misiunii Companiei.

Adoptarea celor mai relevante soluṭii de publicitate mobiliară, rapiditatea și calitatea sunt menite să satisfacă cele mai actuale nevoi din domeniul publicităṭii mobiliare.

Echipa AD REGESTA S.A., o echipa profesionistă, competentă și implicată, face ca aceste lucruri să devină o realitate de necontestat.”

AD REGESTA S.A. oferă servicii integrate în publicitatea mobiliară, fiind unul dintre cei mai mari operatori autorizaṭi de către RNPM – Registrul Naṭional de Publicitate Mobiliară.

În 2020, AD REGESTA a primit Diploma de Apreciere pentru contribuṭii remarcabile în domeniul publicităṭii mobiliare la Gala JURIDICE.ro organizată de Societatea de Știinṭe Juridice și JURIDICE.ro.

Cuvinte cheie: , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

Autori JURIDICE.ro
Juristi
JURIDICE pentru studenti
JURIDICE NEXT

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

↑  Înapoi în partea de sus a paginii  ↑

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti