« Secţiuni « Arii de practică « BusinessProtectiveLitigation
Proprietate intelectuală
DezbateriCărţiProfesionişti
 

WTR 1000 le-a inclus pe Ana-Maria Baciu, Cosmina Simion și Andreea Bende de la Simion&Baciu în Topul profesioniștilor în domeniul mărcilor
16.02.2021 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust Video juridice

WTR 1000, singurul ghid dedicat exclusiv identificării celor mai importanți furnizori de servicii juridice în domeniul mărcilor din lume le-a inclus pe Ana-Maria Baciu, Cosmina Simion și Andreea Bende în Top Trademark Professionals, în categoriile Golden și, respectiv, Silver.

WTR a recunoscut, de asemenea, încă o dată valoarea Simion & Baciu, și a inclus firma în categoria Silver în ambele secțiuni analizate – “Trademark Enforcement” și “Litigation and Trademark Prosecution and Strategy”.

Potrivit WTR „Simion & Baciu este o firmă care se distinge prin excelență, expertiză și muncă asiduă.” Serviciile de tip one-stop shop [pe care le oferă] rezonează cu multinaționale de prestigiu din sectoare variind de la automobile la alimente și băuturi, servicii bancare și financiare, mass-media și divertisment, precum și retail și modă. Multe dintre portofoliile aflate în grija societății sunt semnificative ca dimensiune și valoare; pe parte contencioasă, Simion&Baciu a jucat în ultima vreme roluri în unele cazuri cu valoare de potențiale precedente. Coordonatori sunt  Cosmina Simion  și  Ana-Maria Baciu. Simion operează cu aceeași dexteritate de ambele păți ale baricadei contencioase și a reușit să creeze o nișă în industria jocurilor de noroc; în același timp poziția in-house într-o companie americană i-a dat perspectivă din interior asupra ambițiilor și preocupărilor deținătorilor de brand-uri internaționale. „Unul dintre cei mai buni avocați IP din România”, versatila Baciu atrage aplauze călduroase: „Sfaturile sale sunt proactive și ușor de implementat, și oferă servicii foarte prompte. Este extrem de orientată spre afaceri, are o abordare flexibilă și este un bun negociator și mediator.” De asemenea, pe punte o găsim și pe Andreea Bende, specialistă în management de portofolii și pasionată de proceduri administrative în fața oficiilor de mărci– un „practician excelent și foarte experimentat în domeniul mărcilor, oferind consiliere promptă, precisă și fiabilă și asistență eficientă, în special în proceduri de opoziție”.

Despre WTR: WTR 1000 identifică cele mai importante firme de avocatură și profesioniști în peste 80 de jurisdicții globale și state americane. Practicieni individuali, firme de avocatură și consilierii în domeniul mărcilor se califică pentru includerea în WTR 1000 numai pe primirea de feedback pozitiv de la surse de piață.

Despre Simion&Baciu: Simion & Baciu reunește o echipă de zece avocați și consilieri în proprietate intelectuală, care au în comun pasiunea pentru drept și dorința de a livra cele mai utile rezultate pentru clienți. Serviciile noastre acoperă o gamă largă de practici printre care: proprietate intelectuală, jocuri de noroc, protecția consumatorului și publicitate, tehnologie și media, protecția datelor, drept corporatist și M&A, life sciences, litigii etc.

Având o experiență de peste 20 de ani, echipa noastră oferă o perspectivă nouă și eficientă, orientată spre nevoile de business ale clienților și succesul acestora. Ne dorim să redefinim serviciile de consultanță, să oferim soluții rapide și eficiente și să evoluăm împreună cu clienții noștri.

Membrii echipei Simion & Baciu sunt recunoscuți la nivel mondial de ghiduri de specialitate (Chambers and Partners, Legal 500, Managing Intellectual Property, WTR 1000, IAM Patents).

 
Secţiuni: Content, Dreptul proprietatii intelectuale, Litigii | Toate secţiunile
Cuvinte cheie: , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD