« Flux noutăţi
Proiecte speciale: Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesioniştiBarouriCovid-19 Legal ReactInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatExecutoriReviste juridiceSistemul judiciarUniversitariaCitate juridiceJURIDICE MOLDOVALaw Flaws ProjectLegal Soft SkillsNoul Cod comercial român
Barouri
Official partner: Uniunea Naţională a Barourilor din România

Zorin Vasile Dăscălescu și Asociații (ZVD Attorneys) – o nouă societate de avocatură
16.02.2021 | JURIDICE.ro

Drept Timisoara
Secţiuni: Content, UNBR+INPPA+Barouri | Toate secţiunile

Cuvinte cheie: , , , , , , , , ,
JURIDICE - In Law We Trust

Începând cu luna decembrie 2020, o echipa de avocați dinamici s-au reunit în cadrul unei noi societăți, sub denumirea de Zorin Vasile Dăscălescu și Asociații (ZVD Attorneys).

ZVD Attorneys este rezultatul fuziunii dintre echipa specializată în IP – Franchise, GDPR și M&A, formată din Irina Vasile, Gabriela Constantin, Alexandru Dragomir și Cristina Albu și echipa de dispute resolution, specializată în achiziții publice, construcții și energie, formată din Dragoș Zorin, Alina Dăscălescu, Marcel Bălțescu și Ștefania Boanca. Acestora li s-a alăturat Alexandra Vâlcelaru, în calitate de coordonator al echipei de dreptul muncii.

Întemeierea ZVD Attorneys reprezintă o evoluție firească în carierele celor trei avocați asociați, aceștia fiind anterior colegi pentru mai bine de o decadă în arii de practică diferite ale uneia dintre societățile de avocatură cotate în top 5 din România, calitate din care au coordonat numeroase proiecte de anvergură.

Fuziunea are la bază atât respectul profesional reciproc, cât și nevoia fiecărei echipe de a lărgi sfera serviciilor oferite clienților, pentru a răspunde cât mai bine cerințelor complexe acestora”, spun avocații asociați.

 
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus
Gratuit pentru studenţi
Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill
VIDEO
Codul muncii

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.