« Flux noutăţi
Selected Top LegalVideo
JurisprudenţăCEDOCJUECCRÎCCJJurisprudenţa curentă ÎCCJDezlegarea unor chestiuni de dreptRILCurţi de apelTribunaleJudecătorii
Noutăţi legislativeProiecte legislativeMOF - Monitorul Oficial al RomânieiJOUE - Jurnalul Oficial al Uniunii Europene
Opinii

Despre Viorel Mihai Ciobanu
19.02.2021 | Andrei SĂVESCU

JURIDICE - In Law We Trust Video juridice

Viorel Mihai Ciobanu (1950-2016), un monstru sacru al dreptului românesc, profesionist briliant și om de mare caracter, rămâne viu în amintirea noastră. Conferința națională de procedură civilă a Societății de Științe Juridice îi poartă în continuare numele: CONFERINȚA VIOREL MIHAI CIOBANU.

Autoritate necontestată în domeniul dreptului procesual civil, în decenii de activitate prodigioasă în slujba științei dreptului, Profesorul ne-a oferit un model de abordare a legii de o limpezime și pertinență care se bucură de admirația zecilor de generații de foști studenți și credem că se va bucura mai departe și de admirația acelor generații care nu au apucat să-i mai fie studenți, dar pe care Profesorul le veghează de acolo de unde este acum.

Av. dr. Andrei Săvescu, Managing Partner SĂVESCU & ASOCIAȚII

Cuvinte cheie: , , , ,
Secţiuni: Arbitraj, JURIDICE.ro, Opinii, Procedură civilă, SELECTED TOP LEGAL, UNIVERSITARIA | Toate secţiunile
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD