Secţiuni » Barouri
UNBR. INPPA. Barouri
Official partner: Uniunea Naţională a Barourilor din România

Baroul Dolj. Protest al avocaților – 5 martie 2021


04.03.2021 | JURIDICE.ro
Secţiuni: Content, UNBR+INPPA+Barouri
JURIDICE - In Law We Trust

Joi, 4 martie 2021, Baroul Dolj a dat publicității următorul comunicat, semnat de av. dr. Lucian-Bernd Săuleanu – Decan: „Avocații din Baroul Dolj sunt invitați să participe vineri,, ora 12:00, la acțiunea de protest prin care se urmărește atragerea atenției opiniei publice și decidenților politici cu privire la infrastructura deficitară și implicit afectarea actului de justiție în general și a activității avocaților în particular, precum și nevoia realizării într-un termen cât mai scurt a Palatului de Justiție din Craiova.

Acțiunea se va organiza  în fața sediului Judecătoriei Craiova cu respectarea regulilor impuse de pandemie și autorizarea dată de Primăria din Craiova.”

***

Vineri, 19 februarie 2021, Baroul Dolj a dat publicității următorul comunicat, semnat de av. dr. Lucian-Bernd Săuleanu – Decan: „Consiliul Baroului Dolj în ședința din data de 18.02.2021 cu privire la decizia relocării parțiale a activității Judecătoriei Craiova începând cu 16.03.2021 în imobilele situate în Mun. Craiova, str. Tîrgului, nr. 26, a hotărât inițierea unor forme de protest în condițiile în care va fi îngreunată activitatea avocaților pe o perioadă nelimitată de timp și în lipsa certitudinii realizării obiectivului de investiții ”Palatul de Justiție Craiova”.

În acest sens, începând cu data de 22.02.2021, avocații din Baroul Dolj vor purta banderolă albă în instanțele de judecată, iar pe data de 05.03.2021, ora 12.00, se va organiza în fața sediului Judecătoriei Craiova o acțiune de protest cu invitarea presei, care se va desfășura cu respectarea legislației în vigoare privind adunările publice.

Scopul acestor acțiuni de protest este de a atrage atenția opiniei publice cu privire la afectarea actului de justiție în general și a activității avocaților în particular, precum și nevoia realizării într-un termen cât mai scurt a Palatului de Justiție din Craiova.”

Cuvinte cheie: , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

Autori JURIDICE.ro
Juristi
JURIDICE pentru studenti
JURIDICE NEXT

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

↑  Înapoi în partea de sus a paginii  ↑
Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii
 
© 2003-2023 J JURIDICE.ro