« Secţiuni « Arii de practică « BusinessProtectiveLitigation
Infrastructură
Profesionişti
 

Organizarea și funcționarea Ministerului Transporturilor și Infrastructurii | Proiect. UPDATE: Publicarea în Monitorul Oficial
02.04.2021 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust Video juridice

În Monitorul Oficial, Partea I nr. 333 din 1 aprilie 2021 a fost publicată Hotărârea nr. 370/2021 privind organizarea și funcționarea Ministerului Transporturilor și Infrastructurii.

Potrivit hotărârii, Ministerul Transporturilor și Infrastructurii este organul de specialitate al administrației publice centrale, cu personalitate juridică, care se organizează și funcționează în subordinea Guvernului.

Funcţiile Ministerul Transporturilor și Infrastructurii:
– de strategie;
– de reglementare a domeniului de competență;
– de control și monitorizare a domeniului de competență;
– de implementare programe specifice;
– funcții specifice domeniului de activitate.

În vederea îndeplinirii atribuțiilor sale, Ministerul Transporturilor și Infrastructurii colaborează cu celelalte ministere și organe de specialitate din subordinea Guvernului, cu autoritățile administrației publice locale și cu alte organisme guvernamentale și neguvernamental.

De asemenea, acesta poate solicita și obține, fără plata tarifelor, în urma încheierii unui protocol, informații privind date înregistrate în registrul comerțului computerizat.

Numărul maxim de posturi în minister este 514, exclusiv demnitarii și posturile aferente cabinetelor demnitarilor.

Intrare în vigoare: 1 aprilie 2021

***

Vineri, 19 februarie 2021, Ministerul Transporturilor și Infrastructurii a lansat în dezbatere publică proiectul de Hotărâre de Guvern privind organizarea și funcționarea Ministerului Transporturilor și Infrastructurii.

:: Proiectul
:: Anexa
:: Nota de fundamentare

 
Secţiuni: Content, Infrastructură, Lege 9, Monitorul Oficial al României, Proiecte legislative, Transporturi | Toate secţiunile
Cuvinte cheie:
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD