« Flux noutăţi
Selected Top LegalVideo
JurisprudenţăCEDOCJUECCRÎCCJJurisprudenţa curentă ÎCCJDezlegarea unor chestiuni de dreptRILCurţi de apelTribunaleJudecătorii
Noutăţi legislativeProiecte legislativeMOF - Monitorul Oficial al RomânieiJOUE - Jurnalul Oficial al Uniunii Europene
Selected Top Legal
CorporatePlatinum members

Dentons angajează 10 avocați în biroul său din București  
22.02.2021 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust Monitor Dosare

Dentons, cea mai mare firmă de avocatură din lume, și-a mărit echipa din București cu 40%, prin venirea a zece noi avocați, consolidând astfel domeniile de practică cheie precum M&A, piețe de capital, bancar, imobiliare și concurență.

Perry Zizzi, Managing Partner și coordonator al practicii M&A la Dentons România: „În ciuda unui 2020 instabil și imprevizibil, Dentons continuă să acorde prioritate României ca piață cheie și prevede o creștere puternică în 2021. Pentru a satisface cererea clienților, ne propunem să ne extindem în următorii 1-2 ani în practici și sectoare cheie precum drept fiscal, soluționarea litigiilor, TMT, M&A și altele.”

Campania de recrutare face parte din strategia firmei „Dentons România 2.0”, lansată de Perry Zizzi la preluarea mandatului de Managing Partner, care se concentrează pe construirea unei echipe puternice și pe atragerea de talente de top de pe piață pentru a satisface în mod eficient nevoile clienților într-un climat economic care evoluează rapid.

În 2020, biroul Dentons din București a ajuns să aibă cea mai mare practică bancară din țară: 14 avocați cu experiență locală, regională și globală și singura firmă cu capabilități locale în dreptul românesc, dreptul englez și dreptul din New York, inclusiv liderii de piață Simona Marin și Simon Dayes. La începutul anului 2021, firma și-a consolidat și practica de M&A, angajându-l pe partenerul Cristian Popescu să se alăture unei echipe extinse în domeniul M&A, formată din 15 avocați.

Perry Zizzi: ”Cu această echipă extinsă, noi, la Dentons București, suntem bine poziționați pentru a consilia clienții din zone cheie și a-i ajuta să navigheze prin situațiile neprevăzute pe care le va aduce anul acesta. În același timp, suntem încrezători că România oferă în continuare multe oportunități. Pentru 2021, anticipăm o creștere în domenii precum logistică, agricultură, energia regenerabilă, precum și a fondurilor de risc in tehnologie.”

Despre Dentons

Dentons, cea mai mare firmă de avocatură din lume, îmbină talentul și experiența cu provocările și oportunitățile globale din peste 75 de țări. Soluțiile juridice și de afaceri pe care Dentons le oferă, au la bază conexiunea profundă cu comunitățile locale și o abordare recunoscută și premiată pentru serviciile oferite clienților inclusiv Nextlaw, platformă Dentons ce oferă servicii de consultanță strategică și inovare. Abordarea policentrică a Dentons și orientarea spre soluții, angajamentul față de incluziune și diversitate, precum și talentul de clasă mondială confruntă status quo-ul pentru a promova interesele clienților și comunităților, în contextul noilor dinamici.

:: English version

PLATINUM+
PLATINUM Signature       

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                                

VIDEO STANDARD
Aflaţi mai mult despre ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!
Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
 Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

Monitorizarea inteligentă a dosarelor de instanţă: Monitor Dosare

Lex Discipulo Laus

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.