« Flux noutăţi
Proiecte speciale: Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesioniştiBarouriCovid-19 Legal ReactInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatExecutoriReviste juridiceSistemul judiciarUniversitariaCitate juridiceJURIDICE MOLDOVALaw Flaws ProjectLegal Soft SkillsNoul Cod comercial român
Studenţi la drept. Universitaria
GrileDezbateriCărţiStudenţi
 

Academia de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza”. Precizări ref. retragerea acreditării școlilor doctorale
22.02.2021 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust Monitor Dosare

În luna februarie 2021, Academia de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza” a dat publicității următorul comunicat: „În contextul retragerii acreditării celor două școli doctorale, prin O.M.E.C. nr. 5863/2020 și O.M.E.C. nr. 5864/2020:

– nu se va mai organiza concurs de admitere pentru selectarea de noi studenți-doctoranzi;

– studenții-doctoranzi aflați în perioada de prelungire (conform actelor adiționale la contractele de studii) sunt școlarizați, în continuare, și coordonați de către conducătorii de doctorat care îi au în îndrumare, în vederea susținerii referatelor de cercetare științifică și a elaborării tezelor de doctorat;

– pentru studenții-doctoranzi aflați în perioada de grație (conform actelor adiționale la contractele de studii) prin H.S.U. nr. 229/2020, s-a aprobat „suspendarea cursului perioadelor de grație și al celorlalte prorogări acordate pentru finalizarea și susținerea publică a tezei de doctorat, până la încheierea protocoalelor instituționale în vederea organizării susținerii publice de către alte școli acreditate”;

– întrucât, potrivit art. 46 din H.G. nr. 681/2011, cu modificările și completările ulterioare, „susținerea publică a tezelor de doctorat ale studenților-doctoranzi care provin de la o școală doctorală care și-a pierdut acreditarea se organizează de către o altă școală doctorală acreditată din același domeniu sau dintr-un domeniu similar”, se vor încheia protocoale cu alte școli doctorale acreditate, în măsura în care se vor primi și precizările solicitate Ministerului Educației și Cercetării (care, în conformitate cu art. 5 din O.M.E.C. nr. 5863/2020, respectiv O.M.E.C. nr. 5864/2020, prin Direcția Generală Învățământ Universitar, duce la îndeplinire, împreună cu Academia de Poliție „Alexandru Ioan Cuza” prevederile acestor ordine).”

PLATINUM+
PLATINUM Signature       

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                                

VIDEO STANDARD
Aflaţi mai mult despre , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!
Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
 Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

Monitorizarea inteligentă a dosarelor de instanţă: Monitor Dosare

Lex Discipulo Laus

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.